Vlase Internațional a achiziționat 16 camioane Ford 1848 T

Vlase Internațional a achiziționat 16 cam ioane Ford 1848 T

Compania Vlase Internațional a decis achiziția a 16 camioane Ford 1848 T, pe care le va utiliza în transport internațional de lichide.

După 3 luni de teste de drum, timp în care s-au parcurs 30.000 km, transportatorul din Slobozia a decis să cumpere camioane Ford 1848 T pentru transportul de lichide.

Printre caracteristicile definitorii în luarea deciziei de achiziție s-a numărat experiența mărcii și calitatea furnizorilor de componente Ford Trucks, precum ZF sau Bosch.

Cele 16 camioane sunt echipate cu motorul Ecotorq de 13 litri Euro VI, ce dezvoltă 480 CP și un cuplu maxim de 2.500 Nm. Un lucru important de menționat este că motorul Ecotorq este dezvoltat in-house de Ford.

Cabina Ford 1848 T este dotată standard cu o multitudine de opțiuni care asigură confortul șoferului și usurința în utilizare: aer condiționat, senzor ploaie, senzor faruri, cruise control, radio CD.

Despre frigider nu se spune nimic, însă tragem speranța că acesta a fost trecut pe lista de opționale, un “must-have” pentru transport internațional.

VEZI ȘI: Razie a poliției belgiene împotriva dumpingului social în parcare Zeebrugge

Camioanele Ford 1848 T au fost livrate cu sistem de management al flotei Viasat.

Aceasta soluție de monitorizare permite companiei să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiența stilului de condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Un alt aspect important este dat de faptul ca cele 16 camioane Ford 1848 T sunt achiziționate cu contract de service.

Rețeaua națională de service Ford Trucks, asigură clienților intervenții în cel mai scurt timp atât locatiile din tara (București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva și Brasov) cât și prin intermediul atelierelor mobile care se pot deplasa și pot derula intervenții pe teren, în cazul unui incident.

Cu o experiență de peste 55 de ani în producția de camioane, Ford Trucks a venit pe piața din România cu o gamă complet nouă care răspunde cerințelor actuale din transportul european.

Grație caracteristicilor lor generale, camioanele Ford Trucks sunt conforme oricărui timp de activitate de transport.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.