Vogue Trading Company se bazează pe camioane Ford Trucks

Vogue Trading Company se bazează pe camioane Ford Trucks

Cu o experiență de peste 25 de ani în oferirea de servicii de transport pentru companii din domeniul FMCG, Vogue Trading Company se bazează pe camioane Ford Trucks în activitatea sa.

Cefin Trucks, importatorul oficial al mărcii Ford Trucks în România, a anunțat că Vogue Trading Company este cel mai nou client de camioane Ford Trucks.

După o perioadă de testare de câteva luni în cadrul operațiunilor sale de transport, Vogue Trading Company a decis achiziția mai multor vechiule comerciale Ford Trucks, respectiv două camioane 1833 LR carosate cu suprastructură frigorifică pentru transport de mărfuri sub temperatură controlată și cinci autotractoare 1848 XHR destinate transportului de mărfuri pe distanțe medii și lungi.

Principalele caracteristici luate în considerare în procesul deciziei de achiziție au fost costurile de consum, de utilizare și de mentenanță raportate la performanțele oferite de autotractoarul 1848 XHR.

Conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe medii și lungi, modelul Ford Trucks 1848 XHR este echipat cu un motor Ford Ecotorq de 13 litri Euro 6, de 480 CP cu o capacitate de cuplu de 2.500 Nm, care asigură performanță și economie – consum foarte redus de combustibil și costuri optimizate de mentenanță, constituind în același timp o soluție tehnologică prietenoasă cu mediul înconjurător.

VEZI ȘI: Meciul dintre Rotterdam și portul Constanța se va termina mereu cu multe goluri la zero

Dincolo de produsul robust și fiabil, Ford Trucks oferă pe piață românească o serie de servicii special concepute pentru a răspunde cerințelor clienților săi, și mai mult decât atât, propune soluții inovatoare dezvoltate pentru a asigura creșterea eficienței în procesul specific de business.

“Salutăm intrarea pe piața românească a brandului Ford Trucks. Gama de vehicule oferite mizează pe optimizarea costurilor de utilizare – aspect deloc de neglijat pentru o companie în analizele pe care le derulează atât pe termen scurt cât și lung”, declara Marian Filip, administrator Vogue Trading Company.

Un alt avantaj important de care a beneficiat Vogue Trading Company a fost soluția de finanțare adaptată pusă la dispoziție de Ford Trucks în colaborare cu partenerul sau Unicredit Fleet Management.

Astfel, pe lângă predictibilitatea atât de importantă în domeniul afacerilor, soluția oferită a adus o dată în plus optimizarea costurilor operaționale.

Rețea extinsă de service
Parteneriatul dezvoltat între Ford Trucks și Vogue Trading Company ia în calcul și serviciile post-vânzare. În prezent, Ford Trucks pune la dispoziția clienților săi unități service în 12 orașe mari din România, asigurând o proximitate de cel mult o ora și 30 de minute pe întreg teritoriul țării.

Orașele în care rețeaua de service-uri și Birouri de Vânzare Ford Trucks este prezenta sunt: București, Constanța, Brașov, Craiova, Deva, Arad, Timișoara, Bacău, Suceava, Cluj, Oradea și Baia Mare.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de grupul Ford prin joint-venture-ul cu Ford Otosan.

Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și de cercetare și dezvoltare au adus azi centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 unități marca Ford.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.