Voith a dezvoltat un sistem electric de propulsie care poate fi intergrat pe autobuzele urbane

Voith a dezvoltat un sistem electric de propulsie care poate fi intergrat pe autobuzele urbane
Voith a intrat pe piața electromobilității cu un sistem electric de propulsie care poate fi integrat pe autobuzele constructorilor de masă.

Tehnologia pregătită de Voith este una inovativă, de încredere, cu o masă mică și cu eficiență sporită.

Voith a dezvoltat un sistem electric de propulsie care poate fi intergrat pe autobuzele urbane

Sistemul dezvoltat de compania germană integrează un motor electric, un invertor și o tehnologie inteligentă pentru gestionarea energiei.

Astfel, oficialii Voith spun că sistem dezvoltat de aceștia va genera un impuls important în domeniul electromobilității din sectorul de transport public și privat de călători.

În calitate de furnizor și partener la industriei de autobuze de zeci de ani, Voith combină expertiza cuprinzătoare din diverse domenii într-un sistem de mobilitate electrică.

În timul dezvoltării, accentul a fost pus pe cerințele speciale ale transportului public local. Datorită puterii sale ridicate, motorul este, de asemenea, potrivit pentru echiparea autobuzelor articulate grele de până la 29 tone.

„Sistemul nostru poate juca un rol vital în electrificarea flotelor de autobuze din orașe”, spune Dr. Uwe Knotzer, membru în Comitetul Director Voith.

VEZI ȘI: Quehenberger utilizează un camion electric MAN TGM 26.360E în cadrul operațiunilor din Salzburg

Primul prototip al acestui sistem a fost deja integrat pe un autobuz Solaris Urbino, unul dintre cele mai de succes modele electrice pentru transport urban din Europa.

„Cu sistemul nostru electric complet de acționare pentru autobuze și cu ajutorul serviciilor noastre digitale pentru o gestionare eficientă a flotei, oferim tehnologia potrivită pentru mobilitatea electrică de mâine”, a completat oficialul companiei germane.

Follow #infotrucker