Volkswagen a făcut publice primele schițe cu noua generație Caddy

Volkswagen a făcut publice primele schițe cu noua generație Caddy
Pentru a pune imaginația fanilor la treabă, producătorul german din Wolfsburg a publicat primele două schițe cu noua generație Volkswagen Caddy, care va fi prezentat în acest an în cadrul unui eveniment special.

Volkswagen pregătește lansarea unei noi generații a utilitarei mici Volkswagen Caddy. Deși în cele două fotografii vedem o utilitară cu un aspect sportiv și agresiv, trebuie să avem în vedere faptul că varianta de serie nu o să fie echipată cu acele elemente de caroserie.

Volkswagen a făcut publice primele schițe cu noua generație Caddy

În schițe, noua generație Volkswagen Caddy are un spoiler frontal foarte agresiv, cu prize de aer mari și cu faruri unite printr-o baghetă luminoasă. Jantele sunt și ele supra dimensionate, iar oglinzile laterale au fost mutate pe montanții A.

VEZI ȘI: Continental introduce aplicația ContiConnect Driver pe tableta Trimble

Și parbrizul este unul extrem de îngust, în timp ce ușa spate devine una culisantă cu mânere integrate în caroserie (asemeni supercarurilor). Dacă partea frontală inspiră agresivitate, în zona posterioară apare o lunetă de mari dimensiuni și stopuri aluungite de-a lungul montaților.

Oficialii Volkswagen Autovehicule Comerciale îi asigură pe fani că noua generație Volkswagen Caddy va fi unul 100% nou și va putea fi utilizat atât ca vehicul de transport, cât și ca un vehicul pe care să-l iei în micile escapade sportive. Noua model de utilitară va fi construită pe platforma MQB și va beneficia inclusiv de motorizări mild-hybrid.

Noua generație Volkswagen Caddy va fi prezentată în cursul acestui an, urmând ca în toamnă să fie prezentată oficial în cadrul IAA Hanovra.

Volkswagen a făcut publice primele schițe cu noua generație Caddy

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.