ȘtiriUtilitare ușoare

Volkswagen a prezentat noul camper van Caddy California

Volkswagen a decis să mărească familia camper van-urilor California, astfel că, alături de Grand California și T6.1 California, a introdus în gamă și noul Caddy California.

După cum ne spune și numele, noul camper van are la bază actuala generație Caddy, model lansat în prima parte a acestui an. Dacă la nivel exterior nu există modificări comparativ cu versiunile de marfă ale utilitarei mici, interiorul este unul complet modificat.

Volkswagen a prezentat noul camper van Caddy California

Conform oficialilor germani, clienții vor putea comanda noul Caddy California cu un plafon panormic a cărui suprafață ajunge la 1.4 metri pătrați. Pentru ca pasagerii să se poată odihni, nemții au pregătit un pat pliabil cu arcuri bazat pe tehnologia celui folosit pe versiunile mai mari California.

Patul are o lungime de 1.980 de mm și o lățime de 1.070 de mm.

În partea din spate, a fost integrat un sistem inteligent de depozitare în care au fost introduse o măsuță și două scaune pliabile. Totodată, nemții au introdus și o mini-bucătărie cu un arzător pe gaz.

Pe lsita echipamentelor opționale se află și un cort de dimensiuni mari care poate fi ridicat atât pornind de la structura mașinii, cât și individual.

VEZI ȘI: Germania: Din această iarnă camioanele vor trebui echipate obligatoriu cu anvelope de iarnă pe toate axele

Gama de motorizări va include două unități diesel cu puteri de 75 de cai sau 122 de cai putere, iar versiunea de top va putea fi comandată și cu un sistem de tracțiune integrală.

Din aceeași categorie...

Back to top button