Utilitare ușoare

Volkswagen a publicat prima schiță a viitorului Amarok

În cadrul confeinței sale anuale din luna martie, Volkswagen a publicat prima schiță a viitorului Amarok, model care va fi lansat în 2022 și va împărți platforma tehnică cu viitorul Ford Ranger.

În ciuda faptului că acum toată Europa se confruntă cu pandemia de coronavirus COVID-19, producătorii auto au recurs la transmiterea online a celor mai noi informații.

Volkswagen a publicat prima schiță a viitorului Amarok

Volkswagen este unul dintre producătorii care anual organizează astfel de evenimente, iar cel de acum câteva zile a venit și cu o serie de informații cu privire la viitoarele produse pregătite de constructorul german.

Dintre toate noutățile nemților, unul ne-a atras atenția în mod special: a doua generație Amarok. Volkswagen a publicat o primă schiță cu viitorul pick-up și ne-a anunțat că acesta ar urma să debuteze în 2022.

În schiță vedem un viitor pick-up cu un look foarte agresiv, dar la fel cum s-a întâmplat și în cazul noii generații Caddy, aceste elemente foarte agresive de caroserie vor dispărea odată cu lansarea versiunii de serie.

VEZI ȘI: Un upgrade atractiv pentru noul Mercedes-Benz Vito

Până în acest moment știm că noul Volkswagen Amarok nu va fi echipat cu motorizări plug-in hybrid sau electrice, nemții anunțând aceste lucruri încă de la finalul anului trecut.

De asemenea, mai știm că noua generație Amarok va împărți platforma cu viitorul Ford Ranger. Această decizie vine ca urmare a parteneriatului semnat de cele două companii la începutul anului trecut.

Prin acest parteneriat, cele două companii vor dezvolta o serie de produse comune în zona utilitarelor, dar și modele electrice destinate publicului larg.

Din aceeași categorie...

Back to top button