Volkswagen Autovehicule Comerciale și Hermes Europe au lansat Future Logistics Challenge

Volkswagen Autovehicule Comerciale și Hermes Europe au lansat Future Logistics Challenge
Volkswagen Autovehicule Comerciale împreună cu Hermes Europe au lansat concursul Future Logistics Challenge, gândit pentru a genera cele mai bune soluții pentru ecosistemul de livrare a coletelor.

Între 11 iulie și 23 septmbrie, start-up-urile din toată Europa sunt îndemnate să aplice cu idei care vor rafina ideile de „experiență în timpul livrării” și „vehicul inteligent de livrare”.

Volkswagen Autovehicule Comerciale și Hermes Europe au lansat Future Logistics Challenge

Volkswagen Autovehicule Comerciale împreună cu Hermes Europe vor să sprijine activitatea a zeci de mii de operatori de livrare din Europa, urmând să dezvolte soluții eficiente.

Companiile care vor să participe la concurs trebuie să știe că am de bifat o serie de task-uri principale. De la analiza predictivă cu ajutorul rețelelor multimodale, la infrastructură,, și de la inteligența artificială, până la oprimizarea comunicațiilor și gestionarea fluxul de lucru digital.

Zece start-up-uri vor fi selectate de un juriu, iar mai apoi acestea vor avea ocazia să pună în aplicare ideile cu ajutorul experților din cadrul Volkswagen Autovehicule Comerciale și Hermes Europe. Tot acest proces se va desfășura în două zile în Berlin.

În 5 noiembrie, cei zece finaliști vor prezenta aplicația fizică a soluțiilor propuse în fața unor jurați.

VEZI ȘI: Semiremorca frigorifică Chereau ROAD a intrat în faza finală de testare

Cele mai bune două proiecte vor primi susținere de până la 125.000 de euro și ajutorul cuvenit din partea echipelor de experți Volkswagen Autovehicule Comerciale și Hermes, astfel încât ideile lor să poată fi lansate.

Începând cu anul 2018, Volkswagen Autovehicule Comerciale a început să colaboreze cu și să promoveze viitori întreprinzători: peste 70 de întreprinderi din mai mult de zece țări au aplicat conceptele lor privind soluțiile de mobilitate, transport sau conectivitate, concentrându-se pe vehicule utilitare ușoare.

Trei firme au reușit să câștige competia organizată de constructorul german. Toate cele trei companii au primit un ajutor de 50.000 de euro pentru finanțarea proiectelor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.