Volkswagen Financial Services a cumpărat peste 75% din acțiunile Truck Parking Europe

Volkswagen Financial Services a cumpărat peste 75% din acțiunile Truck Parking Europe
Volkswagen Financial Services a cumpărat majoritatea pachetului de acțiuni din cadrul Truck Parking Europe, parte a grupului PTV.

Scopul nemților este unul simplu: extinderea poziției de lider pe piață a celei mai mari platforme europene de rezervare a spațiilor de parcare pentru camioane.

Volkswagen Financial Services a cumpărat peste 75% din acțiunile Truck Parking Europe

Volkswagen Financial Services deține acum 75.1% din acțiunile Truck Parking Europe, iar planurile nemților constau și în dezvoltarea unui mediu de lucru sigur și mai eficient atât pentru șoferii care utilizează parcările, cât și pentru managerii de proiect.

Platforma este disponibilă pentru sistemele de operare de tip iOS și Android, dar și pe web. Truck Parking Europe incude diverse servicii pentru șoferii de camioane, proiectanți, dispeceri și pentru operatorii parcărilor.

Printre acestea se numără localizarea locurilor de parcare sigure, luarea în considerare a timpilor de odihnă de-a lugul rutei, conectarea cu alți șoferi de camion, rezervarea și plata locurilor de parcare.

„Odată cu achiziția Truck Parking Europe, putem să completăm perfect activitățile existente în domeniul transportului și să îmbunătățim și mai mult ofertele noastre de servicii imediat”, a declarat Gerhard Künne, managergeneral în cadrul Volkswagen Financial Services.

VEZI ȘI: Parcările de camioane din Marea Britanie pot fi rezervate și plătite folosind Truck Parking Europe

„Tranzacția reprezintă o piatră de hotar în istoria scurtă dar de succes a diviziei Truck Parking Europe. În viitor vom oferi valoare adăugată la nivelul funcțiilor disponibile și chiar vom integra un planificator pentru rute și un sistem de asistență pentru companii”, a declarat Vincent Kobesen, CEO-ul grupului PTV.

Follow #infotrucker