ȘtiriUtilitare ușoare

Volkswagen Grand California a ajuns la borna 1.000

Volkswagen Autovehicule Comerciale a anunțat că a produs la uzina din Września, Polonia, modelul Grand California cu numărul 1.000.

Conform oficialilor Volkswagen Autovehicule Comerciale, exemplarul aniversar este un Grand California 600 vopsit în nuanțele ‘Candy White / Cherry Red’ care va merge către un client german.

Volkswagen Grand California a ajuns la borna 1.000

De asemenea, clientul din Germania a ales versiunea supraînălțată cu pat suplimentar, sistemul de infotainment Discover Media și panouri solare.

Camper-ul producătorului german are o lungime de 6 metri și este echipat cu motorul diesel de 2.0 litri cu 177 de cai putere, cuplat unei transmisii automate cu opt trepte.

„Să produci un camper-van precum acesta este o adevărată provocare. Și asta pentru că personalitățile celor care comandă un Grand California sunt diferite, și la fel de diferite sunt și pasiunile lor, ceea ce înseamnă că modelul trebuie să fie pregătit să ajungă oriunde”, a declarat unul dintre oficialii producătorului german.

VEZI ȘI: Scania a schimbat denumirea comercială a Seriei S

Actuala generație Volkswagen Grand California a intrat în producția de serie în primăvara anului curent, iar borna de 1.000 de exemplare a fost atinsă mult mai rapid decât anticipau specialiștii.

Cele mai mari piețe de desfacere pentru camper van-ul german sunt Austria, Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Italia și, bineînțeles, Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button