Utilitare ușoare

Volkswagen oferă primele detalii despre noul T7 Multivan

Noul Multivan va avea doar scaune individuale, care vor putea fi mutate și demontate mult mai ușor.

Volkswagen Autovehicule Comerciale a oferit primele detalii despre viitoarea generație T7 a modelului pentru transport de persoane Multivan.

Multivan este maestrul transformărilor: monovolum de familie, transport profesional de persoane, transportator de echipament sportiv, un van spațios pentru mutări, rulotă cu spațiu de dormit, un autovehicul pentru absolut orice ocazie.

Volkswagen oferă primele detalii despre noul T7 Multivan

Noul generație Volkswagen T7 Multivan va avea cel mai flexibil interior pe care l-a avut vreodată un Bulli. Nimic nu rămâne neschimbat. Până la cinci scaune individuale mobile/demontabile în spate. Dacă se dorește, scaunele din rândul doi pot fi rotative la 180 de grade.

S-a terminat cu bancheta ce ocupa toată lățimea din rândul trei: de acum vor fi doar scaune individuale. În același timp, scaunele din rândurile doi și trei au devenit mult mai ușoare. Ele pot fi deplasate foarte rapid și chiar demontate sau montate cu cea mai mare ușurință. Sistemul de șine este acum continuu, din spate până în rândul doi de scaune.

VEZI ȘI: Fabrica Ford Otosan din Kocaeli va produce viitoarele Transit Custom și VW Transporter

Deoarece bancheta cu trei locuri din spate a lăsat locul scaunelor individuale, va fi posibil ca, de exemplu, să fie scoase scaunele de pe o parte a autovehiculului, pentru a transporta în siguranță bicicletele familiei. Sau să împingeți fără probleme scaunul central din rândul trei către față, până aproape de primul rând de scaune.

Este posibilă de asemenea și aranjarea scaunelor spate în stilul tipic Multivan, față în față. Masa este acum mai funcțională ca niciodată și poate – datorită noului sistem de șine – să fie fixată în orice poziție.

Volkswagen T7 Multivan va prelua și noul selector al transmisiei DSG, care înlocuiește levierul clasic. Acesta se folosește pe tehnologia shift-by-wire de transmitere electronică a semnalelor, în locul unei transmisii mecanice.

Frâna de mână este de asemenea operată electric. Astfel, rămâne mai mult loc pentru șofer pe concola centrală. Acolo găsim și noul display de 10 inchi al sistemului de infotainment. O altă noutate este sistemul opțional de vedere panoramică Area View, care ușurează manevrele de parcare.

Volkswagen oferă primele detalii despre noul T7 Multivan

Din aceeași categorie...

Back to top button