Utilitare ușoare

Volkswagen pregătește lansarea noului Crafter

Noul Volkswagen Crafter va fi lansat în câteva săptămâni și va fi dus la un nivel superior prin intermediul unei extinse actualizări tehnice și de software.

În special cabina a fost complet reproiectată și dispune acum de cea mai recentă generație de sisteme de infotainment. Caracteristicile noi includ Digital Cockpit, un volan multifuncțional, o frână de parcare electronică și diverse sisteme de asistență. O opțiune cheie este asistentul vocal digital cu integrare ChatGPT. Prevânzarea noului Crafter începe la mijlocul lunii aprilie.

Noul VW Crafter 2024 vine în standard cu Digital Cockpit cu ecran cu diagonală de 10,3 inchi (opțional de 12,9 inchi), bazat pe cea mai recentă matrice modulară de infotainment (MIB). Sistemul Volkswagen de sine stătător are o interfață grafică nou dezvoltată și meniuri de navigare intuitive.

Volkswagen pregătește lansarea noului Crafter

Crafter va primi și un nou sistem de control vocal online, care dispune de integrare ChatGPT și răspunde la comenzile vocale naturale. Frâna de mână și comutatorul pentru cutia de viteze automată au fost reproiectate, la fel și comenzile pentru lumini, butoanele din zona consolei centrale și toate gurile de ventilație.

VEZI ȘI: Noul Volkswagen Transporter T7 va fi diesel, hibrid și electric

Toate noile modele Crafter vor avea în standard următoarele sisteme de asistență și siguranță: Front Assist (frânare autonomă de urgență cu monitorizarea bicicliștilor și pietonilor), Lane Assist (sistem de menținere a benzii de rulare), afișare dinamică a semnelor rutiere, limitator de viteză și senzori de parcare spate. Pentru prima dată, sistemele Travel Assist și Emergency Assist vor fi disponibile ca opțiune pentru Crafter.

Volkswagen pregătește lansarea noului Crafter

Site-ul web pentru noul Crafter Panel Van este acum online și conține toate informațiile importante pentru clienți despre caracteristicile noi și îmbunătățite ale vanului mare de la Volkswagen Vehicule Comerciale.

Din aceeași categorie...

Back to top button