Volkswagen și Penny Hydraulics lansează noul Crafter Dropside

Volkswagen și Penny Hydraulics lansează noul Crafter Dropside
Divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale împreună cu partenerul britanic Penny Hydraulics au lansat noua versiune Volkswagen Crafter Dropside.

Mulțumită unui braț nou, modelul producătorului german poate ridica până la 990 de kilograme, ceea ce face din vehiculul Volkswagen un obiect potrivit pentru mai multe tipuri de manipulare.

Volkswagen și Penny Hydraulics lansează noul Crafter Dropside

Conversia făcută de cei de la Penny Hydraulics cântărește 105 kilograme, iar macaraua este atașată direct pe șasiul lui Crafter. De asemenea, noul Volkswagen Crafter Dropside continuă să ofere o sarcină utilă generoasă de până la 1.100 de kilograme.

VEZI ȘI: Interdicțiile sectoriale din Tirol reclamate la Curtea Europeană de Justiție

Platoul macaralei poate fi rotit la 330 de grade, iar brațul acesteia poate fi extins până la 4.5 metri cu o masă totală manipulabilă de 990 de kilograme.

Conform oficialilor Penny Hydraulics, macaraua este conectată direct la sistemul electronic al mașinii, ceea ce înseamnă că alertele și avertizările vor fi identificate mai rapid și transmise într-un mod și mai eficient, astfel încât accidentele de muncă să fie evitate.

Follow #infotrucker