Utilitare ușoare

Volkswagen susține proiectul SeaWatch cu o flotă de Amarok

Volkswagen Vehicule Comerciale a anunțat că susține în continuarea proiectul SeaWatch cu o flotă de 28 de Amarok.

Proiectul SeaWatch se desfășoră pe o serie de plaje din Portugalia, iar toate cele 28 de exemplare Amarok au fost special concepute pentru a-i ajuta pe salvamari în timpul misiunilor speciale.

Volkswagen susține proiectul SeaWatch cu o flotă de Amarok

Conform oficialilor constructorului german, toate exemplarele vor avea materiale speciale pentru situațiile de urgență, surfboard-uri, o targă, veste de salvare și lumini de urgență.

Special pentru ediția din acest an, nemții au introdus și un defibrilator pentru a-i ajuta pe cei cu probleme cardiace.

Fiecare exemplar Amarok va fi oferit în versiunea de 258 de cai putere și cu sistemul de tracțiune integrală 4Motion. Mai mult decât atât, nemții spun că în fiecare an, exemplarele oferite salvamarilor parcurg circa 300.000 de kilometri.

VEZI ȘI: Semiremorca frigorifică Chereau ROAD a intrat în faza finală de testare

Mașinile oferite de Volkswagen vor fi oferite salvamarilor la începutul sezonului, iar proiectul susținut de constructorul german a demarat încă din 2011. Până astăzi, vehiculele producătorului din Wolfsburg au fost implicate în 2.100 de misiuni.

„Prin acest proiect, Volkswagen Vehicule Comerciale promite o contibuție semnificativă în ceea ce privește siguranța plajelor din Portugalia”, a declara Joao Carrilho, reprezentantul importatorului oficial din Portugalia.

Din aceeași categorie...

Back to top button