Știri

Volkswagen Transporter este International Van of the Year 2016

A șasea generație a modelului Volkswagen Transporter a fost desemnată International Van of the Year 2016, anunțul fiind făcut în cadrul târgului de transport Solutrans 2016.

Prin câștigarea acestui important premiu internațional de către Volkswagen Transporter, compania germană a reușit să dea o lovitură importantă de imagine prin intermediul diviziei sale de vehicule comerciale, în plin scandal (Dieselgate) provocat de manipularea emisiilor poluante.

Un juriu internațional format din 24 de jurnaliști europeni specializați pe segmetul vehiculelor comerciale, au decis ca a șasea generație a modelului de succes Volkswagen Transporter merită titlul de International Van of the Year, cel mai râvnit premiu din segmentul vehiculelor comerciale ușoare. Este pentru a treia oară în istoria când modelului Volkswagen Transporter primește acest râvnit trofeu, care recunoaște realizările întregii echipe Volkswagen.

Volkswagen Transporter este International Van of the Year 2016

Mult râvnitul trofeul i-a fost înmânat lui Eckhard Scholz, Chief Executive Officer of the Volkswagen Commercial Vehicles de către Jarlath Sweeney, președintele juriului IVOTY.

[pullquote align=”full” cite=”Eckhard Scholz, Chief Executive Officer of the Volkswagen Commercial Vehicles” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Prestigiosul premiu International Van of the Year 2016 acordat Seriei T este un semn mare de recunoaștere pentru realizările echipei noastre, care, prin punerea în aplicare a măsurilor corecte a făcut ca emblematicul model din Hanovra să fie cel mai bun Transporter de până acum. Suntem deosebit de încântați să primim acest trofeu în aceste vremuri dificile pentru noi pe care-l vedem ca un semnal și un stimulent pentru un start de succes în ceea ce este plănuit să fie un an 2016, plin de evenimente.[/pullquote]

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button