Volkswagen Tristar – conceptul ce anunță noua generație T5

Volkswagen Tristar Concept

La 30 de ani de la primul studiu Syncro, Volkswagen Autovehicule Comerciale a prezentat conceptul Tristar, o combinaţie inedită a tuturor calităţilor gamei actuale T.

Capacitatea sa de a face faţă condiţiilor extreme de off-road, îmbinată cu posibilităţile flexibile de transport şi încărcare, fac ca Volkswagen Tristar să fie service-mobilul, transport-mobilul sau chiar surf-mobilul ideal, în funcţie de cerinţele clientului.

Transportul viitorului. Cu ocazia Salonului Auto Internaţional IAA din acest an, Volkswagen Autovehicule Comerciale prezintă un concept cu legendarul nume Tristar. Robustul autovehicul cu platformă, stylingbar şi ampatament scurt dispune de tracţiune integrală cu diferenţial blocabil mecanic pe puntea spate şi gardă la sol mărită cu 30 mm. Corespunzător numelui, designerii au dezvoltat un limbaj al formelor ultra-precis, nou şi totuşi familiar: liniile ascuţite, farurile cu LED şi arhitectura modificată a întregii secţiuni frontale conferă studiului forţă şi lăţime. Planşa de bord aminteşte de cea a modelelor mai vechi ale bus-ului Volkswagen, prin prisma formei şi simplităţii funcţionale. Încărcătura poate fi distribuită pe două niveluri separate: sub platformă, pe care este depozitată deja roata robustă de rezervă, se găseşte un „sertar” spaţios şi protejat de apă şi praf. Interiorul dispune de scaune pentru şofer şi pasager, care pot fi rotite şi glisate, şi de cele mai moderne sisteme de video-conferinţă şi sonorizare, care transformă Volkswagen Tristar în spaţiul perfect pentru şedinţe. Nu a fost uitat nici măcar automatul de cafea.

Volkswagen Tristar - conceptul ce anunță noua generație T5

Talentul polivalent pentru specialişti
Capacitatea sa de a face faţă condiţiilor extreme de off-road, îmbinată cu posibilităţile flexibile de transport şi încărcare, fac ca Volkswagen Tristar să fie un real atelier mobil, un birou high-tech mobil sau surf-mobilul ideal. Fiind sigur, de calitate superioară şi flexibil, noul Volkswagen Tristar este un instrument polivalent pentru fiecare utilizator, fie arhitect, echipă de filmare, expert de service, designer de grădini sau explorator.

Tristar prezintă o combinaţie inedită a tuturor calităţilor gamei actuale T, subliniază potenţialul acesteia şi dovedeşte că aceasta este în continuare reperul în domeniu. Volkswagen Tristar îmbină astfel trecutul cu viitorul, la 30 de ani de la primul studiu Syncro, demonstrează know-how-ul mărcii în domeniul tracţiunii integrale, precum şi capacitatea de a face faţă provocărilor viitorului, a declarat în cadrul premierei mondiale Dr. Eckhard Scholz, Preşedintele Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram,Twitter, YouTube

Follow #infotrucker