Volkswagen Truck & Bus se transformă în TRATON GROUP

Volkswagen Truck & Bus se transformă în TRATON GROUP
Volkswagen Truck & Bus a dezvăluit că începând din acest an își va schimba numele în TRATON GROUP, pregătindu-se astfel pentru noua eră din transport.

Puternicele mărci de camioane cu tradiție MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus din America de Sud și RIO își vor păstra identitatea sub un nou acoperiș, TRATON GROUP.

Volkswagen Truck & Bus se transformă în TRATON GROUP

Acest rebranding este o etapă importantă pe drumul Volkswagen Truck & Bus de a deveni un campion mondial al industriei de transport, sporind gradul de independență față de VW Group și atragerea de investitori.

De asemenea, redenumirea pregătește terenul pentru expansiunea la nivel global, inclusiv pe piața din Statele Unite.

TRATON GROUP este o companie tânără, concepută și născută într-o nouă eră de transport, care reflectă ADN-ul Grupului: determinare, integritate, respect, orientare spre client și spirit de echipă.

Sectorul transporturilor se confruntă cu schimbări majore datorită creșterii volumelor de transport, a emisiilor de gaze cu efect de seră și a cererii de soluții eficiente, durabile și competitive.

VEZI ȘI: Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) a comandat 15 autobuze Citaro Electric

Astfel, noua identitate Volkswagen Truck & Bus combină agilitatea și spiritul unui start-up cu experiența vastă acumulată de mărcile sale tradiționale, misiunea sa fiind aceea de a transforma ecosistemului de transport în beneficiul tuturor.

În primele trei luni ale lui 2018, Volkswagen Truck & Bus a reușit să-și mărească considerabil vânzările de vehicule comerciale, volumul vânzărilor Grupului ajungând la 53.220 de vehicule, cu 16% mai mult față de anul precedent.

Follow #infotrucker