Industry 4.0

Volta Trucks a ales soluțiile pentru întreprinderi dezvoltate de QAD

Volta Trucks a anunțat ca va implementa soluția de planificare a resurselor întreprinderii (ERP), dar și alte aplicații dezvoltate de QAD, cu scopul de a-și dezvolta pe viitor afacerea.

Volta Trucks intenționează să își extindă portofoliul de produse pentru a oferi o gamă cuprinzătoare de vehicule comerciale complet electrice de la 7,5 la 19 tone, reinventate și reproiectate special pentru a sprijini decarbonizarea industriei de transport.

Volta Trucks a ales soluțiile pentru întreprinderi dezvoltate de QAD

Pentru a sprijini creșterea portofoliului său de produse și a afacerii sale, Volta Trucks a căutat soluții dedicate întreprinderilor care să răspundă nevoilor sale actuale, oferind în același timp o bază pentru extinderea viitoare.

Astfel, compania și-a propus să găsească o soluție bazată pe cloud care să conțină cele mai bune practici din industria auto, hărți cu procese prescriptive, instrucțiuni de lucru și scripturi de testare. După o analiză cuprinzătoare a mai multor furnizori, Volta Trucks a selectat QAD.

VEZI ȘI: S-au stabilit vehiculele finaliste Sustainable Bus Award 2022

Primul vehicul al companiei, Volta Zero, este și primul vehicul comercial complet electric de 16 tone din lume, creat special pentru distribuția de mărfuri în centrul orașului.

Inițial, compania a lansat camionul electric la Londra și Paris, însă recent a confirmat că se va extinde și în alte țări europene, respectiv America de Nord și Asia.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button