GreenZone

Volta Trucks anunță prima implementare a sistemului Truck as a Service

Volta Trucks a anunțat prima livrare de camioane electrice Volta Zero conform principiului Truck as a Service, inclusiv infrastructura de încărcare, pentru specialistul în logistică Heppner.

Precomanda de la Heppner include 16 camioane electrice Volta Zero, care vor opera de la depozitele companiei de lângă Paris și Lyon. Mai important, acordul include și implementarea infrastructurii de încărcare necesare operării camioanelor, cu stații lente de 22 kW și rapide de 150 kW produse de Siemens.

Volta Trucks anunță prima implementare a sistemului Truck as a Service

Acordul cu Heppner recunoaște că o implemetare de succes a unei flote de camioane electrice nu se bazează doar pe vehicule, ci și pe serviciile suport. Volta Trucks și Heppner au lucrat pentru a identifica cerințele de încărcare la fiecare depozit, programând actualizările în funcție de infrastructura deja existentă.

Principiul Truck as a Service este proiectat pentru a elimina riscurile pentru manegrii de flote și a accelera migrarea către vehicule comerciale electrice. Prin oferta Truck as a Service, Heppner va avea acces la întreținere, servisare, asigurări și instruire pentru șoferi de la Volta Trucks.

VEZI ȘI: Test cu camionul electric Renault Trucks E-Tech D 16T: Esențial

Heppner va utiliza în viitor camioane electrice Volta Zero în versiuni de 16 și 18 tone. Cu baterii de 150-225 kWh, modelul Volta Zero va oferi o autonomie de 150-200 km, mai mult decât suficientă pentru distribuția în centrele urbane.

”Oferta noastră unică Truck as a Service susține clienți precum Heppner să opereze eficient și cu costuri reduse o flotă de camioane electrice încă din prima zi. Sunt sigur că acest model va fi urmat și de alți clienți în viitor”, a declarat Essa Al-Saleh, CEO al Volta Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button