SuprastructuriSustenabilitate

Volta Trucks confirmă Paneltex ca furnizor de suprastructuri

Producătorul de camioane electrice Volta Trucks a confirmat Paneltex ca furnizor de suprastructuri pentru transport de marfă pentru modelul Volta Zero.

Acordul este valabil pentru versiunile Volta Zero de 16 și 18 tone. Volta Trucks caută să ofere soluții integrate care să reducă timpul de dezvoltare, să îmbunătățească funcționalitatea și să optimizeze sarcina utilă.

Volta Trucks confirmă Paneltex ca furnizor de suprastructuri

Cu 30 de ani de experiență, Paneltex deține un portofoliu complex de tehnici de producție și produse de calitate. Compania are 6 fabrici în Marea Britanie, care produc mii de caroserii pentru vehicule, kituri de suprastructuri și depozite frigorifice portabile.

”Modelul inovator al Volta Trucks, care presupune livrarea unui vehicul complet, nu doar a unui șasiu cu cabină, aduce nevoia de a lucra cu cei mai buni furnizori de suprastructuri și în volume semnificative, având în vedere aspirațiile noastre de vânzări. Anunțarea parteneriatului cu Paneltex este ultimul dintr-o serie de acorduri ce ne vor susține în misiunea de a aduce camionul electric Volta Zero pe piață cât mai repede posibil”, a declarat Ian Collins, Chief Product Officer al Volta Trucks.

VEZI ȘI: Test Dongfeng E-Star: Camioanele electrice chinezești vin în România

”De la înființarea Paneltex, am îmbrățișat inovațiile orientate spre mediu din domeniul nostru. Suntem încântați să lucrăm cu Volta Trucks pentru a produce un vehicul electric care este mai bun pentru toată lumea, menținând angajamentul Paneltex pentru sarcină utilă, durabilitate și calitate”, a spus și Chris Berridge, Director General al Paneltex.

Din aceeași categorie...

Back to top button