GreenZone

Volta Trucks, parteneriat cu Siemens pentru stații de încărcare pentru clienți

Productorul de camioane electrice Volta Trucks va coopera cu Siemens Smart Infrastructure pentru livrarea de stații de încărcare pentru clienții Volta.

Printre serviciile suport oferite de Siemens se numără software-ul pentru sisteme de control, electrificarea facilităților, infrastructura de încărcare, managementul energetic, echipamentul de construcții și finanțarea proiectului.

Volta Trucks, parteneriat cu Siemens pentru stații de încărcare pentru clienți

Scopul parteneriatului este de a susține clienții Volta Trucks prin furnizarea infrastructurii complete necesare pentru nevoile lor operaționale. Volta Trucks își va comercializa camioanele conform principiului Truck as a Service, cu o taxă fixă pentru închiriere și toate serviciile conexe necesare, inclusiv întreținerea și alimentarea bateriilor.

Volta Trucks va începe în 2023 producția de serie a primul său model, Volta Zero, în versiunea de 16 tone.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz eActros 300: Întâlnire cu viitorul

”Prin parteneriatul nostru cu Volta Trucks intenționăm să producem soluții Transportation as a Service și să oferim clienților Volta o disponibilitate înaltă, un angajament pentru fiabilitate prin contracte bazate pe performanță și costuri reduse cu energia”, a declarat Thomas Kiessling, Chief Technology Officer al Siemens Smart Infrastructure.

”Pentru a oferi electrificarea logisticii urbane la ritmul și la nivelul dorite, avem nevoie de o electrificare eficientă a infrastructurii, aliniată cu cerințele exacte ale fiecărei flote. În Siemens am găsit un partener de clasă mondială ce va oferi servicii la calitatea așteptată de clienții noștri”, a spus și Essa Al-Saleh, CEO al Volta Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button