Bus

Volvo Buses și FlixBus, acord de cooperare pentru simplificarea achizițiilor

Volvo Buses și FlixBus au intrat într-un acord de cooperare pentru ușurarea dezvoltării flotelor operatorilor parteneri ai FlixBus.

Coperarea va susține companiile de transport prin reducerea eforturilor necesare de partea operatorului în timpul achiziționării vehiculelor.

Acordul a intrat în vigoare la 1 mai 2022 și permite Volvo Buses să furnizeze autocare rețelei de parteneri ai FlixBus, care conectează 2.500 de destinații din 38 de țări cu peste 450.000 de conexiuni zilnice.

”Volvo Buses și FlixBus au același punct de vedere asupra transportului de persoane, care trebuie să fie sustenabil, sigur și de încredere. Acordul nostru de cooperare ne oferă posibilitatea de a dezvolta în parteneriat acest concept”, a declarat Niklas Orre, vicepreședinte de vânzări autocare la Volvo Buses Europe.

VEZI ȘI: Poveste de dragoste între două camioane, în cel mai nou film Volvo

La rândul său, Fabian Stenger, COO al FlixBus, a spus: ”Volvo Buses este un partener care împărtășește valorile noastre privind călătoriile prietenoase cu mediul și oferă autocare premium care pot garanta calitatea pe care o caută clienții FlixBus”.

Alianța dintre cele două companii a dus deja la extinderea flotei Flixbus alimentate cu biocarburanți din Franța. De la finalul lunii septembrie, două autocare cu etaj Volvo 9700 călătoresc pe ruta dintre Brest și Grenoble pe bază de Oleo100, un biocarburant fabricat din ulei de rapiță.

Din aceeași categorie...

Back to top button