EconomicTop News

Volvo lansează platforma europeană de camioane rulate VolvoSelected

Clienții pot acum să își găsească mai ușor și mai rapid camionul rulat dorit, care a trecut toate inspecțiile necesare.

Clienții de camioane rulate Volvo din Europa își pot achiziționa vehiculele cu ajutorul unui singur site, www.VolvoSelected.com, operat de Volvo Trucks. În afară de camioane cu garanție pentru sistemul de propulsie, pe site sunt disponibile contracte de service și soluții flexibile de finanțare.

În fiecare an, Volvo Trucks vinde între 15.000 și 20.000 de camioane rulate la nivel global. Cu ajutorul site-ului VolvoSelected.com, compania vrea să promoveze sustenabilitatea și economia circulară. Clienții pot acum să își găsească mai ușor și mai rapid camionul rulat dorit, care a trecut toate inspecțiile necesare.

Volvo lansează platforma europeană de camioane rulate VolvoSelected

Disponibil inițial în 20 de limbi europene, inclusiv română, VolvoSelected dispune de un filtru pentru căutarea de camioane rulate în funcție de nevoile clienților (tip, număr de axe).

”Achiziția de camioane rulate se mută tot mai mult în online, care devine o afacere transnațională sau chiar fără granițe. Cu Volvo Selected, clienții nu economisesc doar timp, dar au și liniștea că lucrează cu un furnizor care știe totul despre aceste camioane”, spune Micke Rydbeck, directorul departamentului Used Trucks al Volvo Trucks.

Camioanele pot fi disponibile pentru livrare imediat, la cel mai apropiat dealer Volvo Trucks, sau pot fi livrate direct clienților, în funcție de regulamentele locale și regionale de export.

VEZI ȘI: Primul Volvo FH Globetrotter XXL produs în Europa a fost scos la vânzare

”Clienții pot alege și dintre numeroase contracte de service, personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii lor. Cu Volvo Selected Pro, cumpărătorii au și o garanție internațională de 12 luni a sistemului de propulsie, istoric de service și garanție pentru vârsta și kilometrajul camionului”, a mai explicat Micke Rydbeck.

Soluțiile de finanțare sunt de asemenea disponibile. În platformă a fost integrat și un calculator de finanțare de la Volvo Financial Services (VFS), care le permite clienților să facă rapid o estimare a ratelor lunare.

Din aceeași categorie...

Back to top button