Camioane

Volvo FE disponibil cu motor de 350 CP și axă față de 9 tone

Începând de acum, Volvo FE este disponibil cu un nou motor de 350 CP și o nouă axă față ce permite sarcini de până la 9 tone.

Cunoscut ca un camion versatil și agil, care funcționează la fel de eficient în traficul regional ca și în condițiilor urbane congestionate, Volvo FE își lărgește și mai mult aria de utilizare, devinind un competitor puternic pentru gamele superioare de camioane.

Volvo FE disponibil cu motor de 350 CP și axă față de 9 tone

Noul motor Euro VI de 350 CP și 1.400 Nm cuplu, respectiv noua axă față ce permite sarcini de până la 9 tone, îl recomandă pe Volvo FE pentru activități de distribuție regională, colectarea deșeurilor și lucrările de construcții ușoare.

Modelul Volvo FE 350 este disponibil în versiunle 4×2, 6×2, 6×4, inclusiv autotractor, fiind proiectat pentru sarcini combinate brute de până la 44 de tone. Acesta este potrivit atât pentru utilizarea solo, cât și cu remorcă cu proțap.

Volvo FE 350 disponibil cu motor de 350 CP și axă față de 9 tone

Basculantele, autocamioanele cu macara și camioanele pentru transportul de deșeuri sunt doar câteva exemple de aplicații cu trei axe, în care puterea îmbunătățită creează precondițiile necesare pentru o productivitate mai mare.

Volvo FE 350 este disponibil cu toate versiunile de cabină, inclusiv cu cabină cu acces coborât, iar motorul D8K Euro VI de 350 CP poate fi combinat atât cu transmisie I-Shift cât și automată.

Volvo FE 350 disponibil cu motor de 350 CP și axă față de 9 tone

Volvo FE 350 va fi disponibil pe toate piețele Euro VI, inclusiv în România. Vânzările noului model vor începe la final de iunie, iar producția efectivă în luna septembrie a acestui an.

VEZI ȘI: România interesată de introducerea CMR-ului electronic

Se pare că Volvo Trucks mai are ceva noutăți vis-à-vis de gama FE, pe care le va lansa treptat până în toamna acestui an.

Concomitent cu lansare lui Volvo FE 350 diesel, Volvo Trucks extinde, de asemenea, gama pentru clienții care preferă camioane alimentate cu gaz.

Astfel, aceștia au la dispoziție Volvo FE 320 CNG, disponibil cu aproape toate versiunile de cabină.

De asemenea, este așteptat ca suedezii să lanseze și o versiune electică a lui FE, având în vedere că Mercedes-Benz și MAN au făcut deja pași importanți în această direcție pe gama camioane de 26 tone.

Din aceeași categorie...

Back to top button