MagazinȘtiri

Volvo FH și FH16 – ediție limitată Volvo Ocean Race

Pe 4 octombrie debutează, Volvo Ocean Race – una din cele mai prestigioase și dure competiții de yacht-uri din lume. Astfel, înaintea debutului oficial, Volvo Trucks va lansa o ediție specială pentru modelele de camioane FH și FH16, având un design inspirat de competiție.

„Aceste tipuri de echipări au un factor „wow“ pentru șoferii care se mândresc cu designul camioanelor lor și care vor să se identifice cu emoțiile și spiritul competitiv ale Volvo Ocean Race. Am integrat modelul de val de la Volvo Ocean Race cu designul original al camionului pentru a crea un efect puternic și armonios”, a declarat Nigel Atterbury, designer la Volvo Trucks.

Volvo FH și FH16 - ediție limitată Volvo Ocean Race

Ediția specială a modelelor Volvo FH și Volvo FH16, denumită Volvo Ocean Race Special Edition, beneficiază de identitatea vizuală a competiției Volvo Ocean Race, denumită „The Splash”. Totodată, camioanele au emblema Volvo Ocean Race atât la interior cât și la exterior. Camioanele sunt disponibile în două culori, albastru închis (Blue Dark Knight Pearl) și alb (Millennium Silver Metallic). Comenzile pentru această ediție specială au fost deschise încă de la începutul acestei primăveri.

Volvo FH și FH16 - ediție limitată Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race este una dintre cele mai dure competiții de navigație din întreaga lume. Anul acesta, în cadrul celei de-a XII-a ediții, cursa va debuta pe 4 octombrie, în Alicante, Spania, și se va încheia pe 27 iunie 2015, la Gothenburg, Suedia. Pe traseu, ambarcațiunile se vor opri în porturile: Cape Town (Africa de Sud), Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), Sanya (China), Auckland (Noua Zeelandă), Itajaí (Brazilia), Newport (SUA), Lisbon (Portugalia), Lorient (Franța) și Haga (Olanda). În cadrul competiției, ambarcațiunile vor parcurge 38,729 de mile marine.

Volvo Ocean Race este deținută de Volvo Group (din care face parte și Volvo Trucks) și Volvo Cars.

[nggallery id=27]

Din aceeași categorie...

Back to top button