Timp liberTop News

Volvo FH XXL Peaky Blinders pentru Transports Clareton (FOTO)

Transports Clareton, o companie franceză specializată în logistică sub temperatură controlată, și-a prezentat recent, la expoziția de la Nogaro, camioanele tunate. Vedeta flotei companiei este noul Volvo FH XXL Peaky Blinders.

Volvo FH XXL Peaky Blinders este un proiect demarat de Transports Clareton în urmă cu un an. Fani înfocați ai serialului, directorul companiei și șoferul camionului au vrut realizeze un vehicul special.

Volvo FH XXL Peaky Blinders pentru Transports Clareton (FOTO)

”Am vrut să schimbăm camionul colegului nostru Romain, unul dintre cei mai vechi șoferi ai companiei, cu un model mai puțin obișnuit. Am contactat reprezentatul nostru de vânzări Volvo, care ne-a prezentat modelul FH XXL. În același timp, serialul Peaky Blinders era în vogă pe Netflix. Romain și cu mine suntem fani ai serialului, iar ideea de a profita de cabina XXL pentru a desena toate personajele importante a devenit evidentă”, a declarat Alexandre Clareton, directorul companiei.

VEZI ȘI: Regina Olandei a condus în premieră un camion (VIDEO)

După ce a ales configurația vehiculului, Alexandre Clareton a încredințat realizarea proiectului către compania Salmon Custom Consult. Compania olandeză Kentie a fost responsabilă pentru producția și instalarea echipamentelor suplimentare (carenaje, capacele pentru peretele din spate al cabinei și șasiu, bara spate și tabela pentru numele companiei).

Micile retușuri au fost realizate de Benjamin Garayt (Trucks Services Group), iar Vectoria Pub a finalizat pregătirea camioanului pentru vopsire. Picturile au fost adăugate într-o perioadă de 3 luni, de către Ateliers Lorent Peinture.

Volvo FH XXL Peaky Blinders pentru Transports Clareton (FOTO)

Din aceeași categorie...

Back to top button