Camioane

Volvo FH16 Iron Edition: puterea se combină cu prestigiul și confortul

Volvo a prezentat FH16 Iron Edition, un model destinat celor care vor un camion deosebit de puternic, dar în același timp foarte confortabil.

Volvo FH16 Iron Edition are în primul rând un exterior special. Farurile LED Vision X, jantele de aluminiu cu prezoane cromate și emblemele Iron Edition de pe laterale cabinei și de pe semnul globetrotter creează o expresie proprie, distinctivă.

Volvo FH16 Iron Edition: puterea se combină cu prestigiul și confortul

La interior, șoferul și pasagerii se bucură de scaune îmbrăcate în piele neagră de calitate. Volanul și panourile ușilor sunt de asemenea din piele.

Seria FH16 Iron Edition a fost prezentată în nuanțele Matt Black și Blue Ocean, dar cabina poate fi comandată în orice culoare. Toată cabina este vopsită, inclusiv oglinzile, admisia de aer sau grila. Vopseaua este una specială, rezistentă la lovituri și la razele solare.

VEZI ȘI: Primul Volvo FH din noua generație livrat în România

Iron Edition este disponibilă cu cabină Globetrotter, Globetrotter XL sau Globetrotter XXL. Motorul este legendarul D16K, în versiuni de 550, 650 și 750 CP, ce poate fi cuplat la transmisii I-Shift sau I-Shift cu trepte de forță.

Modelul poate fi configurat ca autotractor 4×2, 6×2 (axa motoare 2 sau 3), 6×4 sau 8×4 sau rigid 4×2, 6×2, 6×4, 8×2 (punți față duble sau tridem), 8×4 (punți față duble sau tridem) și 10×4.

Volvo FH16 Iron Edition: puterea se combină cu confortul

Din aceeași categorie...

Back to top button