Camioane

Volvo FL6 pictat de artistul Bansky va fi scos la licitație de casa Bonhams

Camionul Volvo FL6 pictat de celebrul graffer Bansky va fi scos la licitație de casa Bonhams, prețul său fiind cotat la peste 1 milion de euro.

Bansky, unul dintre cei mai cunoscuți artiști graffiti din lume, a pictat un camion Volvo FL6. Acum, exemplarul va fi scos la lictitație cu ocazia Goodwood Revival de casa de licitații Bonhams.

Volvo FL6 pictat de artistul Bansky va fi scos la licitație de casa Bonhams

Conform specialiștilor, în cadrul evenimentului din această lună, camionul Volvo FL6 pictat de celebrul Bansky ar urma să scoată din buzunarele colecționarilor peste 1 milion de euro.

VEZI ȘI: Înscrie-te în Romanian PRO Driver Competition 2019

Autocamionul a fost pictat în anul 2000, cu circa șase ani înainte ca Bansky să devină cu adevărat cunoscut la nivel global. Cei 80 de metri pătrați ai cabinei și ai remorcii reprezintă cea mai mare suprafață pictată până acum de artistul britanic.

Acest Volvo FL6 i-a aparținut lui Mojo, co-fondatorul circului Turbozone. Omul de afaceri avea nevoie de un mijloc de transport cu totul și cu totul special, iar conform informațiilor, Bansky a finalizat lucrarea în doar două săptămâni.

Din aceeași categorie...

Back to top button