Volvo FMX va fi supus celui mai dur test de până acum (VIDEO)

celui mai dur test

Pe data de 3 decembrie 2015, Volvo FMX, cel mai robust camion de construcții produs de Volvo Trucks, va fi supus celui mai dur test realizat vreodată în cadrul celebrei serii de teste live a constructorului suedez.

După succesul remarcabil înregistrat la nivel mondial de seria testelor live din care fac parte Epic Slit și Charlie the Hero (hamsterul cascador), Volvo Trucks pregătește un nou test de excepție în care protagonist este Volvo FMX, cel mai bun camion de construcții din toate timpurile produs de suedezi și… o fetiță. În opinia Volvo Trucks, aceasta este cea mai dură încercare de până acum din seria testelor live.

Premiera noului test live realizat de Volvo Trucks va avea loc pe data de 3 decembrie 2015, acesta fiind anunțat prin intermediul unui teaser video lansat pe rețelele de socializare și canalul de YouTube.

Volvo FMX va fi supus celui mai dur test de până acum (VIDEO)

Toate testele live efectuate de Volvo Trucks, din care mai fac parte The Hook, The Epic Split, Charlie the Hero și Ballerina Stunt, testează capacitatea camioanelor și scot în evidență performanțele remarcabile ale acestora.

[pullquote align=”full” cite=”Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communications Director for Volvo Trucks” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Pe parcursul acestui an am lansat o serie de noi caracteristici disponibile pentru Volvo FMX, care-l ajută să fie imbatabil în ceea ce privește puterea și tracțiunea. Pentru a deschide ochii oamenilor cu privire la cât de mult poate duce camionul de fapt, l-am supus la cel mai dur testul din tot ce se poate imagina.[/pullquote]

Până în prezent testele live efectuate de suedezi au fost vizualizate de peste 100 de milioane de ori pe canalul oficial de YouTube al Volvo Trucks și au fost distribuite de peste 8 milioane de ori pe rețelele de socializare precum Facebook și Twitter.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker