baumaSpecialȘtiri

Volvo lansează la BAUMA 2016 camion articulat de 60 tone

În cadrul spațiului expozițional de 8.700 mp din cadrul Bauma 2016, Volvo Construction Equipment va lansa o serie de noi modele, care includ printre altele și cele mai mari mașini produse vreodată de compania suedeză.

Noul model A60H este un camion articulat gigant de 60 tone, cel mai mare produs de Volvo CE. Alături de acesta vor fi prezentate o serie de noi excavatoare, încărcătoare frontale, finisoare de asfalt, camioane de transport și compactoare. În total vor fi 16 lansări de noi produse.

În cadrul celor două standuri de la Bauma 2016, Volvo Construction Equipment va expune excavatorele pe roți EW60E, EWR150E cu rază scurtă de pivotare și excavatoarele compacte EC35D, ECR35D și ECR40D, încărcătorul pe roți L50H, compactoarele cu tambur simplu SD75B, SD115B și SD135B, cel cu tambur dublu DD25B și un nou finisor de asflat Seria D.

Volvo lansează la BAUMA 2016 camion articulat de 60 tone

De asemenea, Volvo CE va prezenta o abordare cu totul nouă vis-a-vis de clienți, având ca principal scop creșterea timpului de funcționare, eficiența consumului de combustibil și productivitatea. Sub denumirea de „Volvo Services”, compania va prezenta clienților săi soluții care vizează monitorizarea utilajelor, control acestora, utilizarea eficientă a combustibilului precum și servicii de reparații și mentenanță.

VEZI ȘI: MAN va introduce o nouă axă hipoidă tandem

În cadrul Bauma 2016, Volvo CE va sărbători 50 de ani de la introducerea pe piață a camion articulat, prin intermediul celui mai nou produs al companiei, Volvo A60H, însoțit de primul model de camion articulat produs de Volvo în 1966, cunoscut sub numele de Gravel Charlie.

Pentru a demonstra competențele grupului Volvo, Volvo CE va fi prezent în cadrul Bauma 2016, alături de companiile surori Volvo Penta (divizia de motoare și sisteme de generare), Volvo Financial Services și Volvo Trucks, care va prezenta ultima sa generație de camioane dedicate segmentului de construcție despre care veți putea citi într-un articol separat.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button