Volvo Trucks aduce un omagiu modelul FH și șoferilor acestuia

Volvo Trucks a lansat ediția aniversară Volvo FH 25 Year
Pentru a sărbătorii un sfert de secol de lansarea pe piață a modelului FH (1993), Volvo Trucks a lansat ediția specială Volvo FH 25 Year.

Cu aproape un milion de camioane vândute, Volvo FH este unul dintre cele mai de succes modele ale industrie, care a creat un mod de viață pentru milioane de șoferi în întreaga lume.

Volvo Trucks aduce un omagiu modelul FH și șoferilor acestuia

Astfel, ediția specială Volvo FH 25 Year nu este doar un tribut adus modelului FH, ci și un omagiu adus tuturor clienților și șoferilor care au condus acest model în ultimii 25 de ani.

Disponibil[ atât în versiune FH, cât și FH16, ediția specială Volvo FH 25 Year are un design exterior și interior distinctiv, oferindu-i șoferului același confort care l-a consacrat.

Prima generație Volvo FH a însemnat foarte mult pentru suedezi și pentru întreaga industrie, fiind un punct de reper important. De fapt, a schimbat totul și a transformat percepția asupra camioanelor moderne.

Exteriorul ediției speciale Volvo FH 25 Year este unul contemporan, dar cu o tentă retro. Bine, nu într-atât de retro cum ar fi vrut adevărații fani ai mărcii suedeze.

Pentru a reflecta tendințele de design ale anilor ’90, suedezii au folosit liniile gri-argintii și portocalii cu efecte 3D și umbre, care formează numărul aniversar 25, ce-i oferă camionului un aspect retro.

Volvo Trucks a lansat ediția aniversară Volvo FH 25 Year

Ediția specială Volvo FH 25 Year este disponibilă în două versiuni de cabină (Globetrotter High Sleeper și Globetrotter Extra High Sleeper), respectiv două variante de culoare, una mai închisă, Mammoth Tree Metallic, și una deschisă, Crimson Pearl, aceasta din urmă fiind un omagiu modern pentru culoarea roșie originală a cabinei din 1993.

VEZI ȘI: Rupert Stadler, CEO Audi, a fost arestat preventiv în scandalul Dieselgate

La deschiderea ușii, șoferul este intâmpinat de un interior premium ce combină materialele textile cu pielea.

Volvo Trucks a lansat ediția aniversară Volvo FH 25 Year

Siguranța a fost întotdeauna un element cheie la Volvo FH, motiv pentru care suedezii au folosit exagerat de mult culoare portocalie, de la cusăturile centurilor de siguranță, la draperii, covorașe și detalii reflectorizante ale ușilor.

Inclusiv barele curente ce permit urcarea în cabină au fost vopsite în culoare portocalie…

Folosind accente distincte, și deloc subtile (portocaliu prin esență este o culoare care atrage atenția) echipa de design a creat o continuare a concentrării asupra siguranței, care a fost întotdeauna esențială la Volvo FH.

Ediția specială Volvo FH 25 Year vine echipată standard cu cele mai noi tehnologii și inovații Volvo, inclusiv cu noile sisteme de asistență pentru șofer bazate pe Direcția Dinamică Volvo.

Celor interesați de achiziția unui model aniversar Volvo FH 25 Year le spunem că acesta va fi produs pentru o perioadă limitată de timp, în 2018 și 2019, vânzările urmând să inceapă la finalul lunii iunie 2018.

Follow #infotrucker