CamioaneȘtiri

Volvo Trucks Germania a lansat editia speciala Volvo FH „Triple Sieger”

Volvo Trucks Germania a lansat in luna august 2015 editia speciala Volvo FH sub numele de „Triple Sieger”.

Editia specială Volvo FH vine cu cabina Globetrotter XL si este echipata cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj I-Shift DC (Dual Clutch), directie dinamica Volvo precum si cu o serie de optiuni care cresc confortul in cabina.

Castigarea titlului „Triple Sieger” se bazeaza pana in detalii pe evaluarile si dorintele a 50 de soferi de camion care au ales modelul Volvo FH drept castigator in toate cele trei categorii premiate in cadrul Young Professionals Truck Awards 2015. Editia limitata descrie echipamentul care se poate comanda de acum inainte, exact acele tehnologii si caracteristici de confort, pe care si le doreste urmatoarea generatie de soferi de la un camion de cursa lunga.

Volvo Trucks Germania a lansat editia speciala Volvo FH „Triple Sieger”

Editia specială limitată „Triple Sieger” este echipat cu acele tehnologii si caracteristici de confort pe care urmatoarea generatie de soferi de camion si le doresc intr-un camion dedicat transportului pe distante lungi. In ceea ce priveste conduita de drum, camionul a fost laudat si rasplatit cu scoruri bune de tinerii soferi in special pentru cutia cu dublu ambreiaj I-Shift DC, motorul de 500 CP si sistemul de directie dinamic electro-hidraulic Volvo.

De asemenea, calificativele de top s-au dat pentru design si alte functii convenabile soferilor de camion, care echipeaza acum pe editia speciala „Triple Winner”. Printre acestea amintim de sistem de climatizare automat, I-ParkCool, cabina Globetrotter XL cu scaune incalzite si pat reglabil electric, volan imbracat in piele, pachetul de siguranta activa, un frigider, un cuptor cu microunde, si un televizor cu ecran plat de 19 inch.

La exterior, editia speciala Volvo FH va fi decorata cu o placa inscriptionata cu „Triple Sieger”, aceeasi emblema fiind brodata si la interior pe tunelul motorului.

Editia limitata Volvo FH „Triple Sieger” are un discount de 4.000 euro, poate fi comandata imediat, oferta fiind valabila pana la 31 decembrie 2015.

Echiparea editiei limitate „Triple Sieger”:

– Motor 13 litri (putere: 500 CP / cuplu: 2.500 Nm

– Cutie de viteze I-Shift Dual Clutch

– Directie Dinamica Volvo

– I-ParkCool

– Cabina Globetrotter XL

– VEB+, frana de motor cu trei niveluri si putere de 517 CP

– Un display suplimentar pentru sofer (7 inch)

– Sistem audio cu Bluetooth si telefon integrat

– Incalzire stationara in cabina

– Scaune incalzite

– Cabina cu perne de aer

– Doua rezervoare: 365 litri si 750 litri

– Izolatie suplimentara a cabinei

– Rezervor de aer din aluminiu

– Lumini suplimentare integrate in panoul Globetrotter

– Pachetul pentru economie de carburant

– Pachet de protectie sofer

– Pachet confort

– Pachet deflectoare de aer

– Pachetul pentru cabina

– Cuprot cu microunde

– Televizor ecran plat 19 inch

– Material textil pe tunelul motorului brodat cu Volvo FH „Triple Sieger”

Din aceeași categorie...

Back to top button