Magazin

Volvo Trucks realizeaza serialul TV „Reality Road”

Volvo Trucks continuă seria de acțiuni inovatoare de marketing, iar de aceasta dată lansează un serial de tip reality TV, denumit „Reality Road”, alături de artista Mapei.

Pe parcursul calatoriei de noua zile prin Europa, ea va inregistra un videoclip muzical impreuna cu regizoarea Liza Minou Morberg. Pentru a-l realiza au la dispozitie un autocamion Volvo plin cu recuzita si pe unul dintre cei mai buni soferi ai lumii, Jens Karlsson din „The Epic Split”. Rezultatul poate fi vizionat in serialul TV „Reality Road”.

Volvo Trucks realizeaza serialul TV „Reality Road”

Prin „Reality Road”, dorim sa demonstram calitatile ofertei noastre de servicii, declara Per Nilsson, PR Manager la Volvo Trucks.

„Pentru ca un autocamion sa ramana pe sosea, serviciile asociate sunt la fel de importante ca si vehiculul in sine. In acelasi timp, ne propunem sa producem divertisment TV care sa atraga o audienta mai larga. Din cate stiu, nicio alta companie nu a mai folosit pana acum reality show in scopuri de marketing”, a adaugat el.

Mapei este insotita in aceasta calatorie de regizoarea Liza Minou Morberg, soferul din videoclipul „Epic Split”, Jens Karlsson, cainele schnauzer pitic Sushi si un Volvo FH proiectat special. Pe parcursul celor noua zile, ei calatoresc din Suedia pana in Italia, strabatand peste 4.000 de kilometri.

„Rolul meu in serial este acela de a conduce autocamionul si de a efectua calatoria prin Europa in deplina siguranta, aratand totodata ce inseamna sa lucrezi ca sofer de autocamion. Am mai participat la filmari, dar a fost ceva complet diferit. Inainte, doar am condus autocamionul si nu a trebuit sa vorbesc in fata camerelor de luat vederi”, spune Jens Karlsson.

Piesa „Million Ways to Live” va fi un single de pe albumul artistei Mapei ce va fi lansat in aceasta toamna.

„Imi place sa calatoresc si sa pot face cunostinta cu noi oameni si culturi. Iar aceasta este si tema melodiei „Million Ways to Live” – sa fii pe drum, avand libertatea de a calatori. Este cea mai potrivita piesa pentru o calatorie”, afirma Mapei.

In aceasta serie TV vom urmari diverse situatii neasteptate care pun la incercare serviciile Volvo Trucks si, totodata, vom putea vedea cum Mapei se familiarizeaza cu lumea autocamioanelor si cu provocarile acesteia. Printre altele, o vom urmari pe ferryboat, in drum spre Polonia, cum realizeaza un spectacol alaturi de artisti in travesti sau cum organizeaza un spectacol spontan intr-o suburbie a Parisului, sau cum canta in timpul unei cascadorii pe doua roti la Berlin.

Din aceeași categorie...

Back to top button