Volvo Trucks realizeaza un serial de tip reality show

Volvo Trucks realizeaza un serial de tip reality show

Volvo Trucks continua seria de actiuni inovatoare de marketing, de aceasta data printr-un serial de tip reality TV cu artista Mapei. Pe parcursul calatoriei de noua zile prin Europa, ea va inregistra un videoclip muzical impreuna cu regizoarea Liza Minou Morberg. Pentru a-l realiza au la dispozitie un autocamion Volvo plin cu recuzita si pe unul dintre cei mai buni soferi ai lumii, Jens Karlsson din „The Epic Split”. Rezultatul poate fi vizionat in serialul TV „Reality Road”.

Prin „Reality Road”, dorim sa demonstram calitatile ofertei noastre de servicii, declara Per Nilsson, PR Manager la Volvo Trucks. Pentru ca un autocamion sa ramana pe sosea, serviciile asociate sunt la fel de importante ca si vehiculul in sine. In acelasi timp, ne propunem sa producem divertisment TV care sa atraga o audienta mai larga. Din cate stiu, nicio alta companie nu a mai folosit pana acum reality show in scopuri de marketing, a adaugat el.

Volvo Trucks realizeaza un serial de tip reality show

Mapei este insotita in aceasta calatorie de regizoarea Liza Minou Morberg, soferul din videoclipul „Epic Split”, Jens Karlsson, cainele schnauzer pitic Sushi si un Volvo FH proiectat special. Pe parcursul celor noua zile, ei calatoresc din Suedia pana in Italia, strabatand peste 4.000 de kilometri.

Rolul meu in serial este acela de a conduce autocamionul si de a efectua calatoria prin Europa in deplina siguranta, aratand totodata ce inseamna sa lucrezi ca sofer de autocamion”, explica el. Am mai participat la filmari, dar a fost ceva complet diferit. Inainte, doar am condus autocamionul si nu a trebuit sa vorbesc in fata camerelor de luat vederi, spune Jens Karlsson.

Piesa „Million Ways to Live” va fi un single de pe albumul artistei Mapei ce va fi lansat in aceasta toamna.

Imi place sa calatoresc si sa pot face cunostinta cu noi oameni si culturi. Iar aceasta este si tema melodiei „Million Ways to Live” – sa fii pe drum, avand libertatea de a calatori. Este cea mai potrivita piesa pentru o calatorie, afirma Mapei.

In aceasta serie TV vom urmari diverse situatii neasteptate care pun la incercare serviciile Volvo Trucks si, totodata, vom putea vedea cum Mapei se familiarizeaza cu lumea autocamioanelor si cu provocarile acesteia. Printre altele, o vom urmari pe ferryboat, in drum spre Polonia, cum realizeaza un spectacol alaturi de artisti in travesti sau cum organizeaza un spectacol spontan intr-o suburbie a Parisului, sau cum canta in timpul unei cascadorii pe doua roti la Berlin.

Seria este compusa din opt episoade. Primele trei vor fi publicate pe 11 iunie pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube.

Jen, unul din soferii din clipul „The Epic Split”

Faceti cunostinta cu Mapei, artista din emisiunea Volvo Trucks


Despre „Reality Road”

Trailerul emisiunii „Reality Road” este lansat pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube la data de 9 iunie. Seria cuprinde opt episoade care vor fi lansate pe rand, la un interval de trei saptamani, incepand cu 11 iunie.

Volvo Trucks Services
Serviciile corecte sunt esentiale pentru a obtine cea mai mare disponibilitate posibila. Conform unui studiu realizat de Volvo Trucks, 8 din 10 opriri neplanificate pot fi evitate prin mentenanta preventiva. Oferta de servicii Volvo Truck garanteaza productivitatea autocamionului, un consum redus de combustibil si o deplasare mai sigura. Serviciile includ instruirea soferilor, consiliere combustibil, precum si asistenta rutiera permanenta prin Volvo Action Service.

Cine este Jens Karlsson?
Jens Karlsson a lucrat ca sofer de autocamion timp de 28 de ani. El a condus cu mare precizie camioanele implicate in videoclipurile publicitare realizate de Volvo Trucks, „The Epic Split” si „The Ballerina Stunt”. In activitatea zilnica, Jens Karlsson conduce autocisterne intre Suedia si nordul Europei.

Informatii despre artista suedeza Mapei
Cariera internationala a cantaretei Mapei a debutat spectaculos in 2007, cu melodia „Video Vixens”. Primul sau album de studio, „Hey, Hey” lansat in 2014 in SUA si Suedia a cuprins single-urile „Don’t Wait” si „Change”. Mapei s-a nascut in 1983, in Rhode Island, SUA a venit in Suedia la varsta de zece ani si, de atunci, a trait intre Stockholm si Statele Unite.

Despre Liza Minou Morberg
Liza Minou Morberg este o regizoare suedeza, detinatoarea unei diplome in productie cinematografica obtinute la USC School of Cinematic Art din Los Angeles. A debutat in 2014, cu filmul de lung-metraj dedicat tinerilor, „Ensam Tillsammans” („Singuri impreuna”) si a regizat diverse filme de scurt metraj, reclame si videoclipuri muzicale.

Follow #infotrucker