Volvo Trucks va relua treptat producția de camioane în Suedia și Belgia

Volvo Trucks va relua producția de camioane în Suedia și Belgia
Pe 1 mai, suedezii de la Volvo Trucks au anunțat că vor relua treptat producția de camioane în fabricile din Suedia și Belgia, având în prim plan protecția angajaților.

Închise la jumătatea lunii martie, din cauza perturbărilor din lanțul de aprovizionare cauzate de pandemia COVID-19, fabricile Volvo Trucks din Suedia și Belgia își vor relua gradual producția de camioane, având în prim plan protecția sănătății și securității angajaților.

Volvo Trucks va relua treptat producția de camioane în Suedia și Belgia

Reluarea în etape a producției de camioane va fi influențată de numărul de comenzi, capacitatea furnizorilor de componente și reglementările locale privind distanțarea socială pentru a preveni răspândirea COVID-19.

VEZI ȘI: Cresc fluxurile de mărfuri transportate feroviar între Europa și China

În timpul pandemiei coronavirus, Volvo Trucks au continuat să se concentreze pe sprijinirea transportatorilor, astfel încât să își poată ține camioanele pe drum pentru a livra bunuri critice pentru funcționarea societății.

Astfel, aproape toate atelierele de service la nivel mondial au fost deschise. În România, ateliere de service din rețeaua națională a grupului Volvo (Volvo Trucks și Renault Trucks) au fost deschise pentru a le oferi suport clienților care au avut nevoie.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.