Utilitare ușoare

VW Amarok într-o echipare specială

Pick-up-ul de succes Amarok îşi începe noul model year cu o versiune echipată generos, având la bază modelul Highline. Caracteristica principală de identificare a noului Amarok Ultimate este secţiunea frontală cu design modificat, cu faruri bi-xenon şi elemente cromate adiţionale.

Deosebit de marcantă este grafica rafinată a farurilor bi-xenon cu bandou de LED-uri pentru luminile de zi. Acestea nu asigură doar o mai bună iluminare, ci de asemenea conferă modelului Amarok Ultimate un design semnificativ modificat, împreună cu cele două bandouri cromate de pe grila radiatorului. Acest nou model de faruri poate fi acum de asemenea comandat pentru toate celelalte versiuni de Amarok. Astfel, Amarok este la nivel mondial primul pick-up din această clasă pentru care sunt disponibile ca dotare opţională faruri bi-xenon cu lumini de zi cu LED.

VW Amarok într-o echipare specială

Alte elemente de design ale versiunii Amarok Ultimate sunt carcasele argintii ale oglinzilor exterioare, blocurile optice spate închise la culoare, cu iluminare cu LED a plăcuţei numărului de înmatriculare, jantele din aliaj uşor de 19” numite ‘Aragonit’, cu finisaj gloss şi anvelope de 255/55, înscrisul special, scutul Design argintiu, stylingbar-ul, precum şi barele cromate laterale.

De asemenea, printre dotările standard ale modelului Amarok Ultimate se numără sistemul ParkPilot, inclusiv camera video pentru marşarier Rear Assist, oglinzile exterioare rabatabile electric şi încălzite, sistemul de alarmă, încălzirea pentru scaunele faţă şi sistemul de navigaţie RNS 315, inclusiv pregătire pentru telefonul mobil. Interiorul este şi mai rafinat datorită scaunelor cu tapiţerie Alcantara în nuanțele Antracit şi Negru Titan şi a covoraşelor speciale din velur. Culorile exterioare disponibile sunt Alb Candy, Gri Natural, Argintiu Reflex, Albastru Starlight, Maro Toffee şi Negru Deep.

În gama Amarok există acum şi alte versiuni noi: Amarok Cabină Simplă cu transmisie automată cu 8 trepte de viteză, în combinație cu tracţiune integrală permanentă și cu motorul TDI de 132 kW, cât şi versiunile automate la fel de puternice ale modelelor Amarok cu tracțiune spate (Cabină Simplă şi Cabină Dublă).

Amarok Ultimate este propulsat, la alegere, de motoare TDI cu putere de 103 sau 132 kW, în combinaţie cu tracţiune spate sau tracţiune integrală, transmisie manuală sau automată, cu excepția modelelor cu BlueMotion Technology.

Din aceeași categorie...

Back to top button