ȘtiriTrailer

WABCO a lansat în SUA sistemul de frânare inteligent iABS pentru semiremorci

WABCO, principalul furnizor global de sisteme de control al frânării și alte tehnologii avansate pentru siguranța, eficiența și conectivitate a vehiculelor comerciale, a lansat în SUA sistemul de frânare inteligent iABS pentru semiremorci.

Noua generație a sistemul de frânare inteligent iABS pentru semiremorci a fost prezentat în cadrul NACV, din Atlanta.

WABCO a lansat în SUA sistemul de frânare inteligent iABS pentru semiremorci

iABS face parte din WABCO Global Intelligent Braking Platform care îmbunătățește funcționalitatea sistemului remorcii și sprijină strategiile producătorilor de astfel de vehicule pentru creșterea standardizării și a modularității.

„Pe lângă optimizarea controlului remorcii în timpul frânării de urgență prin prevenirea blocării și alunecării roților semiremorcii, WABCO iABS se conectează și la senzori suplimentari pentru a deveni <creierul> remorcii, ceea ce duce la creșterea eficacității operaționale, îmbunătățirea siguranței și confortul șoferului”, spune Jon Morrison, președinte, WABCO Americas.

Deoarece iABS acceptă porturile de comunicație 5V Controller Area Network (CAN) și porturile de intrare/ieșire generice (GIO), orice semiremorcă poate deveni inteligentă și conectată la o unitate telematică fără o actualizare a sistemului.

VEZI ȘI: Camioane Scania pentru sectorul de minerit din Canada

Sistemul de frânare inteligent iABS este proiectat pentru toate tipurile de semiremorci, oferind opțiuni de montare pe rezervor sau pe cadru.

„WABCO iABS oferă beneficii producătorilor, flotelor și șoferilor de OE, inclusiv capacitatea de a monitoriza starea generală de sănătate a remorcii, de a alerta pentru întreținerea preventivă necesară, de a optimiza procesele logistice și de a spori îndrumarea șoferului. Lansarea acestui produs inovator subliniază în continuare angajamentul WABCO de a spori siguranța și conectivitatea pentru remorci și flote”, a declarat Morrison.

WABCO lansează noul sistem de frânare inteligent pentru remorci iABS

Platforma de frânare inteligentă combină iABS și iEBS (sistem electronic de frânare inteligent) pe o platformă comună, ceea ce face ca sistemele de frânare să fie aplicabile și ușor schimbabile în toate țările și regiunile din întreaga lume.

Platforma promovează standardizarea globală a ABS și EBS, simplifică fabricarea și servisarea semiremorcilor și permite personalizarea fiecărei semiremorci pentru a satisface mai bine nevoile complexe ale clienților în ceea ce privește flexibilitate, viteză și siguranță.

Din aceeași categorie...

Back to top button