WABCO vine în ajutorul flotelor pentru a preveni furtul de mărfuri din camioane

WABCO vine în sprijinul flotelor pentru a preveni furtul de mărfuri din camioane
WABCO și Sioen le propune companiilor de transport o soluție nouă care folosește tehnologia conectată pentru a preveni furtul de mărfuri din camioane.

Conform unui raport al BSI Supply Chain Services and Solutions, furturile de mărfuri au o tendință de creștere accentuată în Europa, în special din camioane, unde numărul de incidente raportate este de 86%.

WABCO vine în ajutorul flotelor pentru a preveni furtul de mărfuri din camioane

Pe lângă perturbarea lanțului de aprovizionare al clienților, furturile de marfă au un impact negativ semnificativ pentru proprietarii de flote, de la remorci deteriorate până la perioade de imobilizare îndelungate și prime de asigurare mai mari.

WABCO și Sioen vine în ajutorul flotelor și propune Detector, o soluție nouă care folosește tehnologia conectată pentru a preveni furtul de marfuri din camioane.

Angajat să „protejeze prin inovație”, Sioen și-a îmbunătățit tehnologia Dynatex Protector pentru a produce o prelată inteligentă cu straturi conductive care poate fi montată pe ușile și lateralele remorcii.

VEZI ȘI: Waberer’s trage pe dreapta 40% din camioane, iar pe restul le retrage în Ungaria

WABCO va alimenta tehnologia prin intermediul TX-Trailerguard, soluția sa avansată de management al flotei (FMS). În cazul în care prelata este perforată, o alarmă se va declanșată automat, iar șoferii vor fi avertizați printr-un semnal sonor sau în cabină. De asemenea, o alarmă este trimisă în timp real și către companie prin soluția TX-Connect.

În cazul în care flotele combină soluția Detector cu OptiLock, un sistem wireless avansat de blocare a ușilor remorcii, care permite monitorizarea în timp real și managementul accesului în remorcă de la distanță, acestea își vor îmbunătăți capacitatea de a controla în timp real potențiale pătrunderi neautorizate în remorcă.

Detectorul este o soluție complet funcțională care a fost testată pe teren de mai multe flote importante din Europa.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.