ȘtiriTrailer

WABCO a lansat o platformă în cloud pentru monitorizarea și diagnosticarea la distanță semiremorcilor

WABCO a anunțat lansarea unei platforme avansate în cloud pentru monitorizarea și diagnosticarea la distanță semiremorcilor.

Platforma se numește TX-TRAILERPULSE și va fi disponibilă începând din luna mai. Serviciul combină funcționalitatea în timp real pe traseu cu informații suplimentare privind starea remorcii și diagnosticarea acesteia la distanță.

WABCO a lansat o platformă în cloud pentru monitorizarea și diagnosticarea la distanță semiremorcilor

Completând soluțiile WABCO pentru managementul flotei, sistemul poate fi instalat cu ușurință atât ca echipament de tip OEM pentru vehiculele noi, cât și ca o opțiune de modernizare pentru flote.

Soluția permite operatorilor de flotă, precum și companiilor de leasing și de închiriere a remorcilor să își urmărească, să întrețină și să-și gestioneze mai bine activele oriunde s-ar afla.

Conectat direct la sistemul electronic de frânare al remorcii ( trailer electronic braking system, TEBS), soluția primește și procesează datele TEBS prin portalul în cloud TX-TRAILERFIT.

VEZI ȘI: Sezonul 2019 din Campionatul European de Camioane (FIA ETRC) a început la Misano

Utilizatorii vor primi rapoarte, dar și sugestii cu privire la reparațiile necesare.

WABCO deja a testat în mediul real noua platformă. Pentru prima dată, sistemul a fost instalat în cadrul companiei franceze Dom’Azur.

„În prezent nu există o soluție comparabilă pe piață”, a declarat Bertrand Vivier, CEO la Dom’Azur. „Ne așteptăm ca funcționalitățile generoase ale TX-TRAILERPULSE să optimizeze utilizarea remorcilor noastre și, de asemenea, fluxul de întreținere. Acest lucru ne va ajuta să maximizăm timpul de funcționare al flotei noastre în mod semnificativ”, a completat oficialul francezilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button