ȘtiriTrailer

WABCO Fleet Solutions echipează cu sisteme avansate de conectivitate flota TIP Trailer Services

WABCO Fleet Solutions va echipa flota de semiremorci TIP Trailer Services cu sisteme avansate de conectivitate și servicii digitale de management a flotei.

WABCO Fleet Solutions și TIP Trailer Service au încheiat un parteneriat strategic prin care, flota de semiremorci TIP va fi echipată cu sisteme de conectivitate și servicii digitale de management a flotei.

WABCO Fleet Solutions echipează cu sisteme avansate de conectivitate flota TIP Trailer Services

TIP Trailer Service operează o flotă de 70.000 de remorci care sunt disponibile pentru leasing cu servicii complete și închiriere pentru clienții din industria de transport și logistică din 16 țări europene și Canada.

Contractele de întreținere personalizate și alte acorduri de servicii cu valoare adăugată asigură clienților TIP care transportă mărfuri că sunt în mișcare în toată Europa și Canada.

„Prin contractele noastre de servicii complete, oferim cele mai ridicate niveluri de siguranță și eficiență a semiremorcilor noastre pe drum. Aceasta include planificarea serviciilor, întreținerea, înlocuirea pieselor uzate și gestionarea performanței în funcționare ”, a spus Bob Fast, CEO al TIP Trailer Services.

VEZI ȘI: Din 23 septembrie, camioanele nu mai pot opri în parcarea supermarket-ului SPAR din Brixlegg

„WABCO este încântat să colaboreze cu TIP Trailer Services pentru a ajuta la susținerea succesului lor prin gestionarea îmbunătățită a activelor și tranziția lor digitală”, a declarat Peter Bal, business leader WABCO Fleet Solutions EMEA.

Acordul cu WABCO Fleet Solutions va moderniza flota de semiremorcile TIP Trailer Service cu sisteme avansate de conectivitate ale semiremorcii și servicii digitale de management a flotei. Aceasta include nu numai capabilitățile de urmărire, ci și funcționalitățile de diagnosticare în caz de defecțiuni sau mentenanță preventivă.

Din aceeași categorie...

Back to top button