Știri

Wabco începe lucrările la un nou centru de testare în Jeversen, Germania

Wabco, liderul global în ceea ce privește furnizarea de sisteme de control de frânare și alte tehnologii avansate care îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor comerciale, a anunțat că a demarat lucrările la un nou centru de testare în Jeversen, Germania.

Investițiile nemților se ridică la peste 18 milioane de euro, iar banii vor fi utilizate pentru ridicarea acestui centru de testare dedicat autobuzelor și camioanelor heavy-duty.

Wabco începe lucrările la un nou centru de testare în Jeversen, Germania

Webco deține deja un astfel de centru în Jeversen, însă noul proiect include o clădire nouă, separată de vechea facilitate, și un circuit care se vor întinde pe o suprafață de peste 1.000 de metri pătrați. De asemenea, Wabco va construi și două hale speciale. Circuitul va fi unul oval și pe suprafața lui vor putea fi reproduse cele mai diverse situații de trafic.

VEZI ȘI: Noua generație de camioane Scania poate fi echipată cu airbag-uri laterale tip contină

Acesta va avea o lungime de 3.6 kilometri și fi utilizat pentru dezvoltarea noilor sisteme de siguranță, dar și a viitoarelor tehnologii de conducere autonomă. În luna august a anului trecut, Wabco de deschis în Hanovra un centru de cercetare și dezvoltare pe care îl utilizează pentru pregătirea viitoarelor tehnologii de conducere.

„Încă din 1869 dezvoltăm sisteme inovative pentru a face vehiculele mai sigure. Astăzi am mai pus o cărămidă pentru dezvoltarea unor tehnologii moderne și mai sigure”, a declarat unul dintre reprezentanții Wabco.

Din aceeași categorie...

Back to top button