Companii de transportTop News

Waberer’s își înnoiește flota cu 440 de camioane din noile generații Volvo și Renault

Ele vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2021.

Waberer’s face una din cele mai mari investiții din istorie: aproximativ 33,4 milioane de euro pentru 440 camioane din noile generații Volvo și Renault.

Cea mai mare companie de transport din Ungaria își modernizează flota cu scopul de a reduce consumul și emisiile. De asemenea, o atenție deosebită a fost acordată confortului șoferilor.

Waberer’s își înnoiește flota cu 440 de camioane din noile generații Volvo și Renault

Comanda Waberer’s cuprinde 250 de camioane din noua generație Volvo FH și alte 190 din noua gamă Renault T Evolution. Noile camioane vor fi folosite pe rute naționale și internaționale în al doilea semestru al anului.

Modelele Volvo FH vor fi versiuni D13TC (Turbo Compound) de 460 CP (2.600 Nm), care consumă cu 10% mai puțin decât generația precedentă. Ele vor fi echipate cu cabină Globetrotter XL, pachet complet de sisteme de siguranță, climatizare de parcare, 4 baterii, faruri complet LED și ecran tactil cu diagonală de 9 inchi conectat la internet.

Waberer’s-Szemerey Logistics (WSZL) și Waberer’s International vor primi și camioane din noua generație Renault TCK Evolution 2021. Acestea dispun de o coloană de direcție cu posibilități mai ample de ajustare, faruri LED, spații de stocare suplimentare și optimizate, pat cu saltea Serenity și cele mai noi sisteme de siguranță.

VEZI ȘI: Waberer’s are noi acționari, György Waberer se întoarce

Aceasta este cea mai mare comandă din istoria Waberer’s pentru camioane Renault, dar și cea mai mare pentru camioane Volvo de după 2018.

”Ca o companie de logistică de top, facem tot posibilul pentru a oferi clienților stabilitate și cele mai bune servicii. Este în interesul nostru să facem noile achiziții cu gândul la protecția mediului, dar și la satisfacția angajaților. Actuala înnoire a flotei îndeplinește ambele așteptări și reprezintă un pas important în consolidarea fundației companiei noastre”, a declarat Barna Erdélyi, CEO al Waberer’s International plc.

Waberer’s își înnoiește flota cu 440 de camioane din noile generații Volvo și Renault

Din aceeași categorie...

Back to top button