Waberer’s a achiziționat 100 de camioane Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab

Waberer’s a achiziționat 100 de camioane Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab
Filiala Renault Trucks din Ungaria a livrat la începutul de iunie, 100 de unități Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab către compania de transport Waberer’s.

Investiția de 7.2 milioane de euro în cele 100 de camioane Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab are ca rezultat direct scăderea vârstei medii cu peste un an și jumătate a parcului auto al diviziei de logistică regională a celei mai mari companii de transport din Ungaria.

Waberer’s a achiziționat 100 de camioane Renault Trucks T 480 High Sleeper Cab

Grație cabinei High Sleeper Cab ce le echipează, noile camioane ale Waberer’s oferă șoferilor un spațiu interior generos și siguranță în exploatare, grație poziției înalte a postului de conducere, care oferă o vizibilitate crescută, dar și a sistemelor de asistență la condus de ultimă generație.

Cabina este izolată suplimentar pentru a oferi șoferului un somn cât mai liniștit și este echipată cu frigiderul, încălzirea în staționare, sistem de iluminare cu LED, scaune cu suspensie pneumatică și funcție de încălzire pentru șofer.

În plus, al doilea pat care se poate transforma în spațiu de depozitare.

Camioanele sunt propulsate de motorul DTI 13 ce dezvoltă 480 CP și cuplu maxim de 2.400 Nm, transmis cutiei de viteze robotizată Optidrive.

Pentru un consum redus de carburant și o viteză comercială crescută, camioanele au configurate cu pachetul Fuel Eco ce înglobează sistemul predictiv de cruise control Optivision, respectiv Eco cruise control cu Optiroll.

VEZI ȘI: FlixTrain își dublează numărul curselor în Germania

Cele 100 de camioane Renault Trucks T 480 au fost comandate din fabrică cu Michelin X Line Energy și sistem de monitorizare a presiunii în anvelopă.

De siguranța șoferilor și a transportului au grijă sistemele integrate ABS, ASR, ESC, LDWS (părăsire a benzii de rulare) și ACC (control adaptiv al vitezei).

De asemenea, Waberer’s a echipat camioanele cu senzor de avertizare la supraîncărcare a axei motrice și rezervor de 950 litri.

Follow #infotrucker