Waberer’s a achizitionat 500 de semiremorci Schmitz Cargobull

Waberer's a achizitionat 500 de semiremorci Schmitz Cargobull

György Waberer, presedinte si CEO al companiei de transport rutier Waberer’s, una din cele mai mari din Europa, a semnat la targul de transport din Monaco un contract de achizitie a 500 de semiremorci Schmitz CargoBull, liderului de pe aceasta piata din Uniunea Europeana.

Din partea, producatorului german, contractul a fost semnat chiar de Andreas Schmitz, presedintele si CEO Schmitz Cargobull. Relatia dintre cele doua companii a inceput in urma cu aproape 15 ani, de atunci si pana in prezent compania Waberer’s achizitionand un total de aproximativ 8.000 de unitati de semiremorci Schmitz Cargobull, care inca alcatuiesc cea mai mare parte a flotei companiei maghiare.

Ca in orice relatie de parteneriat, ambele companii au investit in consolidarea relatiei lor prin dezvoltarea de noi solutii de transport, precum solutiile de incarcare a paletilor.
Compania Waberers International va fi primul client al Schmitz Cargobull care va folosi semiremorci realizate din cadru de otel laminat la rece.

Waberer's a achizitionat 500 de semiremorci Schmitz Cargobull

Semnarea acestui contract de achizitie este in concordanta cu strategia de dezvoltare Waberers, care doreste sa creasca traficul catre si din Germania. Piata germana este, de fapt, cea mai importanta piata pentru Waberers International, realizand aproximativ 28% din veniturile din 2014.

Tot in 2014, veniturile de la clienti si destinatii din Germania au crescut cu 10% fata de anul precedent.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker