Companii de transportTop News

Waberer’s a achiziționat 570 de camioane DAF XG

Waberer’s și DAF au ajuns la un acord pentru achiziția a 570 de camioane DAF XG de ultimă generație, în valoare de aproape 50 mil. de euro.

În ciuda pandemiei și a situației care afectează producția auto, olandezii de la DAF au livrat primele cinci camioane DAF XG de ultimă generație, printre primele din Europa, furnizorului de servicii de transport și logistică maghiar Waberer’s.

Waberer’s a achiziționat 570 de camioane DAF XG

Cele cinci unități fac parte dintr-un acord pentru achiziția a 570 de camioane DAF XG, în valoare de aproape 50 de mil. de euro, care până în al doilea trimestru al anului 2022 vor ajunge în flota de transport intern și internațional a Waberer’s, dar și în flota subsidiarei poloneze Link.

„Noua achiziție este următorul pas în programul nostru de înlocuire a flotei, fapt ce ne face din nou unul dintre primii la nivel european, deoarece vârsta medie a celei mai mari flote proprii de vehicule grele a Waberer’s va scădea la 2 ani”, spune Zsolt Barna, CEO al Waberer’s International Nyrt.

VEZI ȘI: Slovenia limitează timpul de parcare pentru camioane la 25 de ore

Waberer’s spune că aceasta nu este doar o achiziție strategică, extrem de importantă în ceea ce privește emisiile poluante și economia de carburant, ci și una care îmbunătățește condițiile de muncă ale șoferilor săi, atât la nivel de confort, cât și de siguranță.

„Suntem mândri că „visul șoferilor” devine realitate și în flota Waberer’s”, mai spune Zsolt Barna.

Colaborarea dintre DAF și Waberer’s datează din 1996, perioadă în care furnizorul de servicii logistice a achiziționat peste 3.000 de camioane de la producător olandez de camioane. Potrivit celor două companii, colaborarea va atinge un nivel și mai ridicat în 2022 în cadrul programului de zero emisii al Waberer’s.

Din aceeași categorie...

Back to top button