ȘtiriTrailer

Waberer’s a comandat 100 de semiremorci Kögel Mega Rail pentru transportul multimodal

Kögel devine al doilea furnizor de semiremorci pentru Waberer’s, după ce compania de transport maghiară a comandat 100 de semiremorci Kogel Mega Rail pentru transportul combinat rutier-feroviar.

Achiziția celor 100 de semiremorci Kogel Mega Rail vine ca urmare a dorinței de extindere a flotei de semiremorci dedicate transportului combinat rutier-feroviar, alegerea semiremorcilor Kögel Mega, venind datorită faptului că acestea oferă o înalțime utilă de 3 metri la interiorul.

Waberer's a comandat 100 de semiremorci Kögel Mega Rail pentru transportul multimodal

Semiremorcile Kögel Mega Rail sunt potrivite pentru sarcini standard clasice și pentru aplicații de transport cu volum mare, precum automotive. Cu o înălțime utilă interioară de 3 metri, remorcile au un volum mare și sunt ideale pentru operațiuni de transport just-in-time.

Sistem de deschidere hidromecanic a acoperișului este standard și crește înălțimea de transfer laterală și spate la mai mult de trei metri, ceea ce face posibilă încărcarea și descărcarea a trei cutii de transport stivuite una peste cealaltă.

Datorită benzilor integrate în prelata acoperișului, curelele de rulare sunt un lucru din trecut. Acest lucru elimină prinderea curelelor pe încărcătură. Semiremorcile Kögel Mega Rail sunt, desigur, certificate în conformitate cu DIN EN 12642 Cod XL.

Ideale pentru transportul combinat rutier-feroviar
Semiremorcile concepute pentru transportul multimodal sunt construite pe un șasiu cu cadru armat. Mecanismele de prindere integrate în cadru și axele cu design special permit încărcarea acestora pe vagoane.

VEZI ȘI: Arcese a deschis la București o nouă platformă logistică

Cele 100 de unități Kögel Mega Rail sunt proiectate pentru încărcarea flexibilă pe vagoanele tip buzunar, care sunt cele mai comune. Remorcile pentru transportul cu barca și feribotul neînsoțite dispun de echipamentul opțional RoRo cu o placă de armare groasă de 8 mm și patru perechi de inele de ancorare, cu o forță de încercare de 12.000 kg, precum și de semnalizare conform DIN EN 29367-2.

Special pentru Waberers
Pentru a proteja interiorul peretelui frontal de la deteriorări în timpul utilizării, semiremorcile au fost echipate cu placă de oțel cu grosimea de 2 mm și înălțimea de 1.25 m. Pentru o încăcarcare mai ușoară prin partea de sus, acoperișul retractabil se poate rula atât în față cât și în spate.

Prelatele semiremorcii sunt proiectate împotriva vandalismului, astfel că, acestea conțin o rețea de cabluri de oțel cu grosimea de 160×160 mm. Acest lucru previne furtul de bunuri, iar pasagerii clandestini nu pot intra prin prelată.

De asemenea, semiremorcile sunt echipate cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope și multe altele. Pentru o protecție durabilă împotriva coroziunii, semiremorcile Kögel Mega Rail sunt vopsite catodic.

Prin această achiziție, Waberer’s face un prim pas important într-un nou viitor comun alături de Kögel, după ce, timp de 10 ani, furnizorul principal al companiei maghiare a fost Schmitz Cargobull.

Din aceeași categorie...

Back to top button