In Focus

Waberer’s a făcut o investiție de 62 milioane de euro în flotă

Compania Waberer’s a anunțat pe Facebook că a făcut o investiție de 19 miliarde de forinți (aprox. 62 milioane euro) pentru modernizarea și extinderea flotei de vehicule.

În urma licitației anuale pentru achiziția de noi vehicule, patru producători europeni au primit comenzi ferme din partea Waberer’s pentru livrarea a mai mult de 1.000 de vehicule, din care 700 de camioane DAF și Volvo, respectiv 348 de remorci Kögel și Schmitz.

Waberer’s a făcut o investiție de 62 milioane de euro în flotă

Toate camioanele sunt echipate cu motoare de ultimă generație Euro VI C și vor fi livrate în perioada februarie – octombrie 2018.

Dintre cei șase producători de camioane europeni invitați să participe la licitație, Waberer’s a ales să achiziționeze 400 de unități DAF XF și 300 de unități Volvo FH datorită comenzii. Prin această achiziție, maghiarii vor extinde flota actuală cu încă 100 de vehicule.

Dintre cei cinci ofertanți pentru achiziția de remorci, Kögel este marele câștigător cu 278 de unități, în timp ce Schmitz va livra 70 de unități.

Toate vehiculele comandate vin echipate cu anvelope Michelin X-Line, cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

VEZI ȘI: MHS Truck & Bus Group a încheiat anul 2017 cu rezultate excelente

De asemenea, camioanele sunt configurate cu cele mai noi sisteme de siguranța și confort pentru șofer, cum ar fi climă de staționare, sistem de control predictiv al vitezei de croazieră, sistem de menţinere a benzii de rulare și alarmă.

În fiecare an, Waberer’s întinerește flota sa de vehicule cu scopul de a diminua emisiilor de carbon pentru a satisface cererea corporativă de durabilitate ecologică.

Odată cu aceste achiziții regulate, pe lângă faptul că întinerește parcului auto, compania maghiară crește organic business-ul de transport internațional.

Nu mai departe de anul trecut, Waberer’s a achiziționat operatorul de transport polonez Link Spedition contra sumei de 32 milioane euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button