Companii de transport

Waberer’s a lansat un serviciu de transport intermodal între Ungaria și Germania

Ca răspuns la nevoile în continuă schimbare ale clienților săi, Waberer’s a lansat un serviciu de transport intermodal între Neuss și Budapesta.

Unul din cei mai mari jucători de pe piața de transport rutier și logistică din Europa și-a extins portofoliul de servicii cu soluții intermodale între Ungaria și Germania.

Waberer’s a lansat un serviciu de transport intermodal între Ungaria și Germania

Compania maghiară a motivat lansarea serviciului de transport intermodal, prin faptul că nevoia clienților săi este într-o continuă schimbare. În plus, noul serviciu va ajuta compania în a putea gestiona mai bine serviciul de transport în Europa de Vest, în condițiile în care pachetul de mobilitate pe care CE îl va prezenta pe 31 mai 2017, va conține interdicții ce ar putea afecta operațiunile de transport rutier intracomunitar.

Această rută intermodală este disponibilă tuturor partenerilor Waberer’s și are avantajul că oferă o predictibilitate și garanția livrării la timp a mărfurilor, chiar și în timpul vacanțelor, afirmă Waberer’s.

Astfel, săptămânal o garnitură de tren va pleca înspre fiecare direcție, în ziua de luni la ora 22:00 din Budapesta și miercurea la ora 6:00 din Neuss. Distanța totală a rutei este de aproximativ 1.000 kilometri, iar trenul merge fără întrerupere. Garniturile vor utiliza terminale speciale la fiecare destinație pentru a asigura o siguranță maximă a transporturilor.

VEZI ȘI: Restricții de circulație pentru camioane de Ziua națională a Italiei

Noile servicii de transport intermodal vor fi realizate cu o flotă de 400 de semiremorci Mega P400, destinate transportului pe calea ferată. Compania intenționează să-și extindă în continuare flota cu încă 300 de vehicule până la 700 de semiremorcil Mega P400.

În prezent, Waberer’s lucrează cu echipa sa de experți pentru a extinde oferta cu noi rute intermodale către Italia și zona Ruhr. Compania maghiară plănuiește să crească capacitatea de transport pe ruta cu Germania de la 30 de semiremorci pe săptămână la 100 de semirmeorci și să cvadrupleze numărul de capete tractor pentru aceste operațiuni care în prezent este de 24 de unități.

De asemenea, Waberer’s are în plan extinderea serviciului intermodal pe noi relații către Italia și bazinul Ruhr.

Din aceeași categorie...

Back to top button