Companii de transportEvenimentȘtiri

Waberer’s a achiziționat 120 de Mercedes-Benz Actros Euro 6

Ca parte a programului de modernizare și mărire a flotei de camioane cu modele Euro 6, recent, compania maghiară Waberer’s a achiziționat 120 de unități Mercedes-Benz Actros Euro VI.

Astfel, prin această achiziție, compania maghiară reintroduce în flota sa camioanele cu stea. De asemenea, maghiarii au anunțat că vor continua modernizarea și creșterea flotei, care în prezent este de 3.300 de vehicule.

Cheile celor 120 de MB Actros Euro 6 au fost înmânate de către Ulrich Baster, Director Marketing și Vânzări în cadrul Daimler AG lui George Waberer, Președinte și Chief Executive Officer în cadrul unui eveniment organizat special la fabrica Mercedes-Benz din Kecskemét, unul din cei mai recenți clienți Waberer’s.

Waberer's a achiziționat 120 de Mercedes-Benz Actros Euro 6

„Tehnologia sofisticată, fiabilitate și calitate premium au fost principalele argumente care ne-au convins să achiziționăm Mercedes-Benz Actros Euro 6, confortul șoferilor noștri și siguranța transportului fiind extrem de importante”, a declarat în cadrul ceremoniei de deschidere George Waberer.

„Suntem încântați că avem ocazia să lucrăm cu Waberer’s International Zrt prin această achiziție extrem de importantă. Acesta este un alt exemplu excelent pentru Daimler AG, Mercedes-Benz Hungária Kft. și Pappas Auto Hungary Kft., deoarece o astfel de livrare nu se întâmplă zilnic, ca să-ți permită realizarea unei cote de piață semnificative. Mercedes-Benz este indiferent de sens, un sinonim pentru termen lung. În primul rând, gândim la strategia pe termen lung și cooperarea în domeniul, pe de altă parte, pe termen lung, ne plănuim vehiculele noastre – fie că este vorba de viață, sau numărul de kilometri parcurși” a declarat Ulrich Baster, Director Marketing și Vânzări în cadrul Daimler AG.

La evenimentul din cadrul fabricii Mercedes-Benz din Kecskemét a participat și Dr. Laszlo Szabo, Ministrul de Extrerne al Ungariei, care a ținut un discurs în deschidere, în care a subliniat importanța cooperării dintre cele două compani. Acesta nu a ezitat să aprecieze investiția germanilor în fabrica de la Kecskemét, care a ridicat nivelul economic al zonei și care împreună cu alte investiții pe segmentul automotive din Ungaria, în primele nouă luni din 2014 a generat un volumul producției de aproape 5.000 de miliarde de forinți.

Cele 120 de camioane Mercedes-Benz Actros Euro 6 au fost dezvoltate împreună cu compania maghiară și în concordanță cu nevoile specifice de transport necesare derulării contractului cu Mercedes-Benz Hungaria Kft.

Noile camioane intrate în flota Waberer’s sunt conforme standardelor Euro 6 fiind echipate cu motoare ce dezvoltă 450 CP. În ceea ce privește siguranța la bord, noile Mercedes-Benz Actros Euro 6 sunt echipate cu, ABS, ESP, Cruise Control, Brake Assist etc.

Achizițiile recente de camioane Euro 6 au ajutat compania maghiară să scadă substanțial consumul de combustibil și să reducă impactul asupra mediului. Consumul de combustibil al flotei la 100 de kilometri parcurși în prima jumătate a anului 2014 a scăzut cu 3 procente față de perioada similară a anului trecut. Pentru a vă face o idee despre cât înseamnă acest procent obțínut, vă spunem că întreaga flotă realizează anual aproximativ 500 milioane kilometri.

Din aceeași categorie...

Back to top button