EconomicȘtiri

Waberer’s angajează încă 400 de șoferi profesioniști

După ce și-a anunțat intenția de achiziție a 1.300 de vehicule noi în următoarea perioadă de timp, compania maghiară Waberer’s va recruta 400 de șoferi, în plus față de cei deja existenți.

Această creștere a numărului de șoferi precum și ultimele măsuri care permit timpi mai lungi de odihnă pentru şoferi şi îmbunătăţeşte siguranţa în muncă, vor genera costuri adiţionale de aproximativ 100.000.000.000 de forinţi. Sursa investiţiei grupului Waberer’s în dezvoltare este creşterea veniturilor companiei şi îmbunătăţirea profitului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

În prezent, compania deţine aproape 4.000 de şoferi la o flotă de 3.232 de vehicule. În primele şase luni ale acestui an, flota companiei a parcurs cu 8.7% mai mulţi kilometri pe drumurile Europei decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, totalizând 202 milioane de kilometri. Vehiculele companiei respectă cele mai stricte standarde de mediu, consumând aproape cu 3% mai puţin combustibil la 100 km. Rata de încărcare a camioanelor a depăşit 91%, ceea ce reprezintă o îmbunătăţire de 1.8%.

Waberer’s angajează încă 400 de șoferi profesioniști

În prima jumătate a anului, cea mai mare piaţa din punct de vedere al veniturilor şi volumelor pentru Waberer’s este Germania, urmată de Ungaria, Franţa, Regatul Unit şi Italia. Compania este în plin proces de expansiune. Astfel, după înfiinţarea în primăvara a Waberer’s France, în toamnă compania se va extinde şi în Marea Britanie iar la finalul anului în Olanda şi Italia.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button