Waberer’s a deschis hotelul destinat angajaților săi

Waberer’s a deschis hotelul destinat angajaților săi

La un an de la achiziție, compania Waberer’s a deschis hotelul de vacanță situat pe malul lacul Balaton, destinat angajaților săi și familiilor acestora.

Waberer’s Hotel Club dispune de un parc propriul și este destinat vacanței celor 5.400 de angajați ai companiei, din care 4.000 șoferi. La inaugurarea investiției de două milioane de euro a participat și Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, care a subliniat importanța pe care compania de transport o are pentru țară.

Hotelul reprezintă doar prima fază de dezvoltare a unui proiect complex care, atunci când va fi gata, va implica o investiție totală de cincizeci de milioane de euro.

Waberer’s a deschis hotelul destinat angajaților săi

În 2015, în cadrul evenimentului care anunța achiziția hotelului, Viktor Orban a declarat că această inițiativă demonstrează că o companie poate fi competitivă pe piața națională și internațională, fără a crea neplăceri angajaților săi.

Potrivit companiei maghiare, un total de o mie de angajați și familiile acestora vor putea petrece o săptămână în cadrul complexului Waberer Club Hotel la prețuri cu discount în plin sezon.

VEZI ȘI: Sute de camioane au protestat astăzi împotriva prețului RCA

Pe lângă camerele și apartamentele moderne, acesta are un teren de fotbal cu gazon artificial, un teren de volei pe plajă și un teren comun de handbal și baschet, precum și echipamente de petanque și tenis de masă. În plus, resortul dispune de o selecție largă de echipamente pentru sporturi nautice.

Waberer’s a achiziționat hotelul de pe lacul Balaton în 2015 și intenționează să ofere mai multe servicii, nu doar de odihnă și de divertisment, dar și servicii de sănătate, Ungaria fii recunoscută pentru apele sale temale.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker